Komponentni Hi-Fi sustav s Wi-Fi vezom

  Streamium

  Komponentni Hi-Fi sustav s Wi-Fi vezom

  Osjetite emocije nastupa uživo

  Komponentni Hi-Fi sustav Philips MCI900/12 Streamium s Wi-Fi vezom i SoundSphere zvučnicima koji osiguravaju tako prirodan zvuk da će vam se učiniti da izvođači nastupaju ispred vas. HDD kapaciteta 160 GB, internetski radio, zaslon u boji i laka navigacija.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Streamium Komponentni Hi-Fi sustav s Wi-Fi vezom

Osjetite emocije nastupa uživo

Opsesija zvukom

 • SoundSphere za prirodan, dublji i širi utisak zvuka

  SoundSphere za prirodan, dublji i širi utisak zvuka

  Uživajte u sjaju i energiji glazbe uz sustav SoundSphere koji svaku notu donosi kako ju je zamislio izvođač. Donoseći jasan i prirodan zvuk, SoundSphere stvara dublji i širi dojam zvuka. Rezultat je zvuk vjeran stvarnome zbog kojeg ćete povjerovati da izvođači nastupaju pred vama. Svaki zvučnik sustava SoundSphere sadrži visokotonac ovješen iznad zvučne kutije. Visokotonac tako emitira jasniji zvuk u svim smjerovima. Precizno rješenje prijelaza zvuka i pažljivo smještanje woofera tako da okružuje visokotonac osiguravaju minimalne smetnje i još prirodniji zvuk.

 • Aluminijski zvučnici za vjeran zvuk uz optimalnu krutost

  Aluminijski zvučnici za vjeran zvuk uz optimalnu krutost

  Uzmite najbolje od prirode. Prirodni materijali dokazali su se nenadmašivima kao komponente sustava zvuka. Zvučnici izrađeni od aluminija su krući i čine idealno kućište koje sprečava vibracije na prirodan način, optimizira distribuciju zvučnih valova i proizvode zvuk veće vjernosti. Rezultat su zvučnici prekrasnog izgleda koji donose zvuk vjeran izvornoj snimci.

 • FullSound obogaćuje glazbu punijim basom i čistoćom zvuka

  FullSound obogaćuje glazbu punijim basom i čistoćom zvuka

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u komprimiranoj glazbi i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu možete slušati bez ikakvih izobličenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • Pozlaćeni priključak zvučnika za najbolji prijem signala

  Pozlaćeni priključak zvučnika za najbolji prijem signala

  Pozlaćeni priključak zvučnika osigurava bolji prijem audio signala u usporedbi s tradicionalnim priključcima za jednostavno povezivanje. Osim toga, gubitak električnog signala od pojačala do zvučnika svodi na najmanju moguću mjeru, čime se omogućava reprodukcija najprirodnijeg mogućeg zvuka.

 • Tisuće besplatnih internetskih radijskih stanica

  Tisuće besplatnih internetskih radijskih stanica

  Streamium uključuje tisuće besplatnih internetskih radijskih stanica. Sada možete pratiti sve glazbene žanrove diljem svijeta. Povežite svoj Streamium s Internetom i slušajte omiljene programe na mreži na audio sustavu bez potrebe za uključivanjem računala.

 • Tvrdi disk od 160 GB za pohranu do 2000 glazbenih albuma

  Tvrdi disk od 160 GB za pohranu do 2000 glazbenih albuma

  Tvrdi disk od 160 GB ovog zvučnog sustava tvrtke Philips pruža vrlo veliki kapacitet za pohranu digitalnih glazbenih datoteka s PC/MAC računala, lako pohranjujući do 2000 glazbenih albuma. Pametna ušteda prostora, pametno upravljanje glazbenom kolekcijom i lak pristup – sve na jednom mjestu.

 • 2 x 50 W RMS Hi-Fi zvuk uz digitalno pojačalo klase "D"

  2 x 50 W RMS Hi-Fi zvuk uz digitalno pojačalo klase "D"

  Ispunite prostoriju omiljenom glazbom uz izlaznu glazbenu snagu od 2 x 50 W RMS i digitalno pojačalo klase "D". Pojačalo analogni signal pretvara u digitalni i zatim ga pojačava. Zatim signal prolazi kroz filtar za demodulaciju i dobiva se krajnji rezultat. Pojačani digitalni izlazni signal pruža sve prednosti digitalnog zvuka, uključujući poboljšanu kvalitetu zvuka. Pojačalo ima i učinkovitost veću od 90% u usporedbi s tradicionalnim AB pojačalom. Ta velika učinkovitost zaslužna je za snažno pojačalo koje zauzima malo mjesta.

 • Bežično usmjeravajte ili prenosite glazbu i fotografije s PC/MAC računala

  Bežično usmjeravajte ili prenosite glazbu i fotografije s PC/MAC računala

  Na vašem se PC/MAC računalu nalazi mnogo glazbe koju sada možete praktično usmjeravati na svoj glazbeni uređaj Philips - bez neurednih kabela. Podijelite svoje omiljene pjesme s drugima na zabavi ili jednostavno uživajte u njima u udobnosti svojeg doma. Ili još bolje, prenesite i pohranite glazbu na tvrdom disku uređaja i uživajte u svojoj zbirci u bilo koje vrijeme, čak i kada vaše osobno ili MAC računalo nije dostupno. Učinite isto i sa svojim zbirkama fotografijama i pregledavajte ih kada to poželite uz slušanje glazbe. Otkrijte blaga sa svojeg PC/MAC računala uz praktičnost bežičnog usmjeravanja.

 • LCD zaslon u boji za praktično upravljanje

  LCD zaslon u boji za praktično upravljanje

  Oživite iskustvo slušanja uz životan LCD zaslon u boji te uživajte u jednostavnom i praktičnom upravljanju glazbom. Tijekom slušanja omiljenih pjesama na zaslonu se prikazuje naslovnica albuma, unoseći u pjesme život i iskričavost. Odabir pjesama postaje izuzetno lagan, budući da LCD zaslon s više redaka prikazuje pjesme sortirane prema žanru, izvođaču ili albumu.

 • Reproducirajte sadržaje u formatima DVD, DivX ®, MP3, AAC bez DRM zaštite, WMA, FLAC, OGG i JPG

  Reproducirajte sadržaje u formatima DVD, DivX ®, MP3, AAC bez DRM zaštite, WMA, FLAC, OGG i JPG

  Reproducirajte sadržaje u formatima DVD, DivX ®, MP3, AAC bez DRM zaštite, WMA, FLAC, OGG i JPG.

 • HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  Multimedijsko sučelje visoke rezolucije (HDMI) predstavlja izravnu digitalnu vezu za prijenos digitalnog videosignala visoke rezolucije te digitalnog višekanalnog zvuka. Uklanjanjem konverzije u analogne signale, HDMI donosi savršenu kvalitetu slike i zvuka, potpuno oslobođenu šumova.

Prikaz svih specifikacija
 • Usluga Napster dostupna je samo u Njemačkoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: