Fidelio

Philips Fidelio

Bežične Bluetooth® slušalice

  • KA

  Philips Fidelio

  Bežične Bluetooth® slušalice

  Vjeran prijenos zvuka, bežično uživanje. Kamo god išli

  Bilo da ste kod kuće ili ste u pokretu, zahvaljujući aplikaciji Fidelio M2BT možete uživati u zvuku visoke rezolucije i jednostavnom Bluetooth® povezivanju. NFC tehnologija omogućuje bežično uparivanje jednim dodirom, a intuitivne kontrole služe za jednostavno prebacivanje između glazbe i poziva. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio Bežične Bluetooth® slušalice

Zvuk visoke rezolucije, Slušalice koje se stavljaju na uši, Luksuzni jastučići od memorijske pjene, NFC M2BTBK/00 Pronađi slične proizvode

Vjeran prijenos zvuka, bežično uživanje. Kamo god išli

 • Zvuk visoke rezolucije reproducira glazbu u njezinom najčišćem obliku

  Zvuk visoke rezolucije reproducira glazbu u njezinom najčišćem obliku

  Zvuk visoke rezolucije pruža najbolje radne značajke zvuka, reproducirajući originalne snimke vjernije od CD formata od 16 bita / 44,1 kHz. Ta beskompromisna kvaliteta čini zvuk visoke rezolucije najboljim partnerom za ljubitelje glazbe. Slušalice Fidelio zadovoljavaju stroge standarde potrebne za zvuk visoke rezolucije. Bilo da uživate u kolekciji visoke rezolucije ili tradicionalnijem glazbenom izvoru, uglađene proširene visoke frekvencije slušalica iz asortimana Fidelio pomažu vam da izvučete više iz svoje glazbe.

 • Optimizirane neodimijske pogonske jedinice od 40 mm za čist autentičan zvuk

  Optimizirane neodimijske pogonske jedinice od 40 mm za čist autentičan zvuk

  Svaka pogonska jedinica zvučnika pažljivo je ručno odabrana, ugođena i testirana prije uparivanja kako bi se osigurao najuravnoteženiji prirodni zvuk. Pogonske jedinice od 40 mm koriste neodimijske magnete velike snage za pružanje zvuka doista visoke rezolucije u širokom dinamičkom rasponu, reproducirajući čak i najmanje detalje.

 • Akustička izolacija zadržava zvučne detalje, a blokira buku

  Akustička izolacija zadržava zvučne detalje, a blokira buku

  Slušalice Fidelio imaju akustičku izolaciju koja se sastoji od posebno dizajnirane izolacijske vrpce ugrađene u unutarnju komoru koja eliminira nepotrebno rasipanje zvuka i čuva zvučne detalje. Ne samo da ćete dobiti odlično produženje basa nego i prožimajuće uživanje u svakom vrhunskom detalju glazbe, bez ometanja iz okruženja.

 • Bass Reflex System pruža čist, dinamičan i uravnotežen bas

  Bass Reflex System pruža čist, dinamičan i uravnotežen bas

  Akustički dizajn slušalica sa zatvorenom stražnjom stranom obuhvaća Bass Reflex System koji se sastoji od školjki za uši sa strateški raspoređenim otvorima. Oni reguliraju tlak zraka u unutarnjoj komori, pružajući membrani kontrolirano okruženje za optimalan akustički odziv. U kombinaciji s akustičkom izolacijom, svaki detalj prirodnog zvuka izolira se pa se postiže precizan i dinamičan bas, bez kompromisa po pitanju čistoće zvuka.

 • Gumbi na školjkama slušalica pružaju intuitivnu kontrolu nad glazbom i pozivima

  Gumbi na školjkama slušalica pružaju intuitivnu kontrolu nad glazbom i pozivima

  Intuitivni gumbi praktično smješteni na školjkama omogućavaju lako prebacivanje između glazbe i poziva. Možete mijenjati pjesme, reproducirati i pauzirati glazbu, kao i preuzimati i prekidati pozive, prilagođavati glasnoću – sve vam je nadohvat ruci.

 • Ekskluzivni jastučići od memorijske pjene za ergonomsko pristajanje

  Ekskluzivni jastučići od memorijske pjene za ergonomsko pristajanje

  Materijali za Fidelio M2BT pažljivo su odabrani kako bi se osigurala udobnost prilikom dugotrajnog nošenja i poboljšale značajke zvuka. Jastučići za uši od memorijske pjene napravljeni od materijala koji propuštaju zrak rasipaju tlak i nakupljenu toplinu, što znači da slušalice Fidelio M1 pružaju izvanredan osjećaj i zvuk.

 • Traka za glavu izrađena je od rebrasto isprepletenih vlakana radi osiguravanja fleksibilne snage

  Traka za glavu izrađena je od rebrasto isprepletenih vlakana radi osiguravanja fleksibilne snage

  Vanjski dio trake za glavu na slušalicama izrađen je od očvrsnutih vlakana jedinstveno rebrasto isprepletenih kako bi se postigla savršena ravnoteža fleksibilnosti, snage i izdržljivosti.

 • USB kabel za punjenje od 1 m

  USB kabel za punjenje od 1 m

  USB kabel za punjenje od 1 m.

 • Audio kabel od 1,2 m u slučaju ako se baterija isprazni

  Audio kabel od 1,2 m u slučaju ako se baterija isprazni

  Priloženi odvojivi audio kabel od 1,2 m omogućava priključivanje slušalica izravno u uređaje, održavajući reprodukciju glazbe čak i kada se baterija slušalica isprazni.

 • Kompatibilnost s Bluetooth® 4.0 za vrhunski prijenos zvuka

  Napredna tehnologija Bluetooth® 4.0 omogućuje vrhunski doživljaj uživanja u glazbi visoke rezolucije.

 • Dvostruki ugrađeni mikrofon blokira buku iz okruženja radi kvalitetnijih poziva

  Slušalice M2BT imaju dva mikrofona – jedan za glas i drugi za mjerenje buke iz okruženja koji automatski prilagođava zvuk za optimalnu kvalitetu poziva.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: