Fidelio

Philips Fidelio

Slušalice s mikrofonom

  • KA

  Philips Fidelio

  Slušalice s mikrofonom

  Vrlo vjeran zvuk, besprijekorna izrada

  Slušalice Fidelio M1MKII tvrtke Philips profesionalno su dizajnirane i izrađene za uživanje u glazbi visoke rezolucije, a odlikuje ih spoj najboljeg zvuka u klasi i iznimne udobnosti te legendarnog dizajna. Svojim laganim, a opet robusnim dizajnom osiguravaju vrhunsku zvučnu izolaciju u pokretu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio Slušalice s mikrofonom

Zvuk visoke rezolucije, Slušalice koje se stavljaju na uši, Luksuzni jastučići od memorijske pjene, Potpuno ravno preklapanje M1MKIIBO/00 Pronađi slične proizvode

Vrlo vjeran zvuk, besprijekorna izrada

 • Zvuk visoke rezolucije reproducira glazbu u njezinom najčišćem obliku

  Zvuk visoke rezolucije reproducira glazbu u njezinom najčišćem obliku

  Zvuk visoke rezolucije pruža najbolje radne značajke zvuka, reproducirajući originalne snimke vjernije od CD formata od 16 bita / 44,1 kHz. Ta beskompromisna kvaliteta čini zvuk visoke rezolucije najboljim partnerom za ljubitelje glazbe. Slušalice Fidelio zadovoljavaju stroge standarde potrebne za zvuk visoke rezolucije. Bilo da uživate u kolekciji visoke rezolucije ili tradicionalnijem glazbenom izvoru, uglađene proširene visoke frekvencije slušalica iz asortimana Fidelio pomažu vam da izvučete više iz svoje glazbe.

 • Optimizirane neodimijske pogonske jedinice od 40 mm za čist autentičan zvuk

  Optimizirane neodimijske pogonske jedinice od 40 mm za čist autentičan zvuk

  Svaka pogonska jedinica zvučnika pažljivo je ručno odabrana, ugođena i testirana prije uparivanja kako bi se osigurao najuravnoteženiji prirodni zvuk. Pogonske jedinice od 40 mm koriste neodimijske magnete velike snage za pružanje zvuka doista visoke rezolucije u širokom dinamičkom rasponu, reproducirajući čak i najmanje detalje.

 • Akustička izolacija zadržava zvučne detalje, a blokira buku

  Akustička izolacija zadržava zvučne detalje, a blokira buku

  Slušalice Fidelio imaju akustičku izolaciju koja se sastoji od posebno dizajnirane izolacijske vrpce ugrađene u unutarnju komoru koja eliminira nepotrebno rasipanje zvuka i čuva zvučne detalje. Ne samo da ćete dobiti odlično produženje basa nego i prožimajuće uživanje u svakom vrhunskom detalju glazbe, bez ometanja iz okruženja.

 • Bass Reflex System pruža čist, dinamičan i uravnotežen bas

  Bass Reflex System pruža čist, dinamičan i uravnotežen bas

  Akustički dizajn slušalica sa zatvorenom stražnjom stranom obuhvaća Bass Reflex System koji se sastoji od školjki za uši sa strateški raspoređenim otvorima. Oni reguliraju tlak zraka u unutarnjoj komori, pružajući membrani kontrolirano okruženje za optimalan akustički odziv. U kombinaciji s akustičkom izolacijom, svaki detalj prirodnog zvuka izolira se pa se postiže precizan i dinamičan bas, bez kompromisa po pitanju čistoće zvuka.

 • Ekskluzivni jastučići od memorijske pjene za ergonomsko pristajanje

  Ekskluzivni jastučići od memorijske pjene za ergonomsko pristajanje

  Materijali za slušalice Fidelio pažljivo su odabrani kako bi se osigurala udobnost prilikom dugotrajnog nošenja i poboljšale značajke zvuka. Ekskluzivni prozračni jastučići za uši dizajnirani su za optimalno ergonomsko prianjanje. Pjena ne samo da savršeno prilagođava svoj oblik prema obliku vašeg uha nego i izolira basove istovremeno sprječavajući prodiranje buke iz okruženja. To je dizajn vanjskog jastučića – koristeći uravnotežen omjer tkanine i umjetne kože – za smanjenje pritiska na površinu uha i nakupljanja topline, tako da slušalice pružaju odličan dojam i zvuk.

 • Torbica od umjetne meke kože pruža modernu zaštitu slušalica

  Torbica od umjetne meke kože pruža modernu zaštitu slušalica
 • Aluminij i precizno šivana koža za vrhunski izgled i dojam

  Aluminij i precizno šivana koža za vrhunski izgled i dojam
 • Dvoslojne školjke za uši dizajnirane za precizan zvuk

  Dvoslojne školjke za uši slušalica Fidelio M1MKII tvrtke Philips dizajnirane su za smanjenje rezonancije i ublažavanje vibracija za doista precizan i čist zvuk čiji ćete svaki detalj precizno čuti. Solidna konstrukcija u slojevima osigurava izdržljivost i udobnost, čineći model M1MKII idealnim glazbenim partnerom još dugo vremena.

 • Laganija zvučna zavojnica za bolju jasnoću i šire zvučno polje

  Fidelio M1MKII koristi laganiju zvučnu zavojnicu u usporedbi s prethodnim modelima, osiguravajući veću jasnoću niskih frekvencija i veće proširenje visokih frekvencija. Rezultat je detaljniji, prostorniji zvuk.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: