Kućno kino

  HDMI

  Kućno kino

  Vrhunski surround zvuk bez neurednih žica

  Uživajte u višekanalnom surround zvuku kino kvalitete bez zvučnika i žica svugdje okolo. Philips SoundBar s Ambisound tehnologijom sadrži potpuno kućno kino, uključujući mogućnost reprodukcije DVD-a i CD-a, u samo jednoj jedinici. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Vrhunski surround zvuk bez neurednih žica

Dovedite kino u svoj dom

 • Ambisound tehnologija za surround zvuk uz manje zvučnika

  Ambisound tehnologija za surround zvuk uz manje zvučnika

  Ambisound tehnologija pruža doista okružujući višekanalni surround zvuk iz manje zvučnika. Pruža prožimajući doživljaj 5.1-kanalnog zvuka bez ograničenja koja nameće položaj sjedenja, oblik ili veličina prostorije i bez većeg broja zvučnika i kabela koji zauzimaju prostor. Kroz kombinirani učinak psihoakustičkih fenomena, obrade polja signala i smještanja pogonske jedinice pod preciznim kutom, Ambisound pruža snažniji zvuk iz manje zvučnika.

 • Faroudja DCDi za nevjerojatno oštre i vrlo kvalitetne videozapise

  Faroudja DCDi za nevjerojatno oštre i vrlo kvalitetne videozapise

  Uz Faroudja DCDi uživajte u nevjerojatno oštrim i vrlo kvalitetnim videozapisima na televizoru s progresivnim skeniranjem. Ova značajka smanjuje neravne rubove koji su prisutni kada gledate standardne isprepletene videozapise, naročito kod pokretnih slika, što znači da će akcijske scene izgledati prirodno

 • DoubleBASS tehnologija pruža puniji i dublji bas

  DoubleBASS tehnologija pruža puniji i dublji bas

  DoubleBASS vam omogućava da čujete čak i najdublje basove iz kompaktnih niskotonaca. Prepoznaje niske frekvencije i reproducira ih u zvučnom opsegu niskotonca, pružajući snažniji i bogatiji zvuk basa te osiguravajući potpuni doživljaj slušanja, bez kompromisa.

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • Clear Voice za razumljive vokale u filmovima i glazbi

  Clear Voice za razumljive vokale u filmovima i glazbi

  Kritični trenuci u razgovoru ili nadahnjujuće riječi pjesme često će vam promaknuti. Premotavanjem DVD-a narušava se zabava, dok se jednostavnim zanemarivanjem propuštenog sadržaja smanjuje užitak. Clear Voice je inovativna tehnologija zvuka koja znatno poboljšava razgovjetnost govora, bez obzira radi li se o razgovoru ili pjesmi. Uz ovu tehnologiju čut ćete svaku riječ, tako da ćete u potpunosti uživati u onome što gledate.

 • Prilagodljivo smještanje na zid, stol ili postolje

  Prilagodljivo smještanje na zid, stol ili postolje

  Uživajte u svestranosti ovog sustava kućnog kina koje vam omogućava smještanje tamo gdje poželite. Bez obzira nalazi li se na postolju za televizor, stolu ili montiran na zidu, izgleda senzacionalno i radi bez kompromisa. Napokon ćete imati priliku odlučiti o izgledu svog doma uz nevjerojatan doživljaj kućnog kina.

 • Jednostavno postavljanje uz samo tri kabela

  Jednostavno postavljanje uz samo tri kabela

  Povežite samo tri kabela i vaš sustav kućnog kina bit će spreman pružiti vam odličan doživljaj zvuka. Osim što je sofisticirano osmišljeno za najbolji surround zvuk, ovo kućno kino iznenađujuće se lako postavlja. Bilo da se nalazi na zidu, postolju za televizor ili stolu, praktično se može smjestiti tamo gdje ga želite, s lakoćom se uklapajući u vaš dom i životni stil.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, soundbar zvučnik, kućno kino, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

 • Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Intuitivne kontrole ploče osjetljive na dodir omogućavaju regulaciju glasnoće, kao i druge opcije reprodukcije jednostavnim pritiskom kontrola osjetljivih na dodir na prednjoj ploči.

 • Priključite svoj iPod za reprodukciju multimedijskih sadržaja uz kontrolu putem zaslona

  Priključite svoj iPod za reprodukciju multimedijskih sadržaja uz kontrolu putem zaslona

  Priključna stanica, u kompletu sa sustavom kućnog kina, omogućava reprodukciju filmova, glazbe i fotografija s uređaja iPod. Štoviše, možete upravljati uređajem iPod i pretraživati njegov sadržaj na zaslonu televizora - sve pomoću daljinskog upravljača sustava kućnog kina. Priključna stanica donosi prijenosnu zabavu u vaš dom - uz apsolutnu praktičnost i lakoću korištenja.

 • Uživajte u svim svojim filmovima i glazbi s CD-a i DVD-a

  Uživajte u svim svojim filmovima i glazbi s CD-a i DVD-a
Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: