2.1-kanalno kućno kino

  HDMI

  2.1-kanalno kućno kino

  Vrhunski surround zvuk bez neurednih žica

  Zabava nikada nije izgledala tako moderno kao s ovim svestranim kućnim kinom. Uživajte u filmovima i glazbi u vrhunskom surround zvuku, zahvaljujući Philips Ambisound tehnologiji! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

2.1-kanalno kućno kino

DVD reprodukcija, U kompletu je priklj. stanica za iPod HTS6520/12 Pronađi slične proizvode

Vrhunski surround zvuk bez neurednih žica

Za sve vaše filmove i glazbu

 • Ambisound tehnologija za surround zvuk uz manje zvučnika

  Ambisound tehnologija za surround zvuk uz manje zvučnika

  Ambisound tehnologija pruža doista okružujući višekanalni surround zvuk iz manje zvučnika. Pruža prožimajući doživljaj 5.1-kanalnog zvuka bez ograničenja koja nameće položaj sjedenja, oblik ili veličina prostorije i bez većeg broja zvučnika i kabela koji zauzimaju prostor. Kroz kombinirani učinak psihoakustičkih fenomena, obrade polja signala i smještanja pogonske jedinice pod preciznim kutom, Ambisound pruža snažniji zvuk iz manje zvučnika.

 • DoubleBASS tehnologija pruža puniji i dublji bas

  DoubleBASS tehnologija pruža puniji i dublji bas

  DoubleBASS vam omogućava da čujete čak i najdublje basove iz kompaktnih niskotonaca. Prepoznaje niske frekvencije i reproducira ih u zvučnom opsegu niskotonca, pružajući snažniji i bogatiji zvuk basa te osiguravajući potpuni doživljaj slušanja, bez kompromisa.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, soundbar zvučnik, kućno kino, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

 • FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  FullSound™ oživljava glazbu u MP3 formatu

  Inovativna tehnologija FullSound iz tvrtke Philips precizno obnavlja pojedinosti zvuka u glazbi u MP3 formatu i tako je dramatično obogaćuje i unapređuje, što znači da glazbu na CD mediju možete slušati bez bilo kakvih iskrivljenja. Na temelju algoritma za naknadnu obradu zvuka, FullSound združuje poznatu stručnost tvrtke Philips u reprodukciji glazbe i snagu najnovije generacije digitalnih procesora signala (DSP). Rezultat je puniji bas s više dubine i učinka, veća jasnoća govora i instrumenata te bogatstvo detalja. Ponovno otkrijte svoju komprimiranu MP3 glazbu uz zvuk vjeran stvarnome koji će dodirnuti vašu dušu i potaknuti vas na ples.

 • HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  Nadogradnja na HDMI 1080p omogućava kristalno čistu sliku. U filmovima standardne rezolucije sada možete uživati u punoj visokoj rezoluciji, što znači više detalja i slika vjernija stvarnoj. Progresivno skeniranje (naznačeno slovom "p" u oznaci "1080p') uklanja strukturu linija koja prevladava na zaslonima televizora, osiguravajući beskompromisno oštru sliku. Na kraju, HDMI predstavlja izravnu digitalnu vezu kojom se može prenositi nekomprimirani digitalni video visoke rezolucije, kao i digitalni višekanalni audio bez konverzije na analogni format - to znači savršenu kvalitetu slike i zvuka, u potpunosti bez šuma.

 • Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Brza USB 2.0 veza za reprodukciju videosadržaja/glazbe s USB flash pogona

  Univerzalna serijska sabirnica ili USB je standard protokola koji se koristi za povezivanje računala, periferne opreme i potrošačke elektroničke opreme. Brzi USB uređaji imaju brzinu prijenosa do 480 Mb/s, u usporedbi s 12 Mb/s kod originalnih USB uređaja. Uz brzu USB 2.0 vezu trebate samo priključiti svoj USB uređaj, odabrati film, glazbu ili fotografiju i pokrenuti reprodukciju.

 • Ugrađena priključna stanica za praktičnu reprodukciju s uređaja iPod/iPhone

  Ugrađena priključna stanica za praktičnu reprodukciju s uređaja iPod/iPhone

  Ugrađena priključna stanica za iPod/iPhone omogućava reprodukciju filmova, glazbe i fotografija s uređaja iPod/iPhone. Štoviše, iPod/iPhone možete puniti i kontrolirati te pretraživati njegov sadržaj na zaslonu televizora - sve to pomoću daljinskog upravljača za kućno kino. Ugrađena priključna stanica donosi prijenosnu zabavu u vaš dom - lako i bez neurednih kabela i priključaka.

 • Profinjen dizajn koji odgovara svakom televizoru ravnog zaslona

  Profinjen dizajn koji odgovara svakom televizoru ravnog zaslona

  Ovaj sustav kućnog kina predstavlja vrhunsku tehnologiju upakiranu u eleganciju i stil, a uljepšat će svaki dnevni boravak svojim profinjenim izgledom. Budući da je dizajnom i završnom obradom usklađen s Philips televizorima ravnog zaslona, savršeno će odgovarati vašem televizoru ravnog zaslona, unutarnjem uređenju vašeg doma i vašem životnom stilu.

 • Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Ploča osjetljiva na dodir za intuitivnu reprodukciju i regulaciju glasnoće

  Intuitivne kontrole ploče osjetljive na dodir omogućavaju regulaciju glasnoće, kao i druge opcije reprodukcije jednostavnim pritiskom kontrola osjetljivih na dodir na prednjoj ploči.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: