Fidelio

Philips Fidelio SoundBar

Bežični surround zvučnici za kućno kino

  • KA

  Philips Fidelio SoundBar

  Bežični surround zvučnici za kućno kino

  Filmski surround zvuk, bežično

  HTL9100 predstavlja prvi soundbar sustav tvrtke Philips s pravim surround zvukom iz odvojivih bežičnih zvučnika. Uživajte u slobodi ležernog i privremenog smještanja surround zvučnika samo onda kada vam trebaju. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio Bežični surround zvučnici za kućno kino

4.1-kanalni bežični surround zvuk, Bluetooth®, 2 HDMI ulaza i HDMI izlaz ARC, Aluminij HTL9100/12 Pronađi slične proizvode

Filmski surround zvuk, bežično

uz odvojive zvučnike

 • Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound za realističan filmski doživljaj

  Virtual Surround Sound tvrtke Philips stvara bogat i prožimajući surround zvuk iz sustava s manje od pet zvučnika. Vrlo napredni prostorni algoritmi vjerno reproduciraju značajke zvuka koji je prisutan u idealnom 5.1-kanalnom okruženju. Svaki vrlo kvalitetni stereo izvor pretvara se u realističan, višekanalni surround zvuk. Nema potrebe za kupnjom dodatnih zvučnika, kabela ili postolja za zvučnike kako biste mogli uživati u zvuku koji ispunjava prostoriju.

 • Koristite HDMI x 2 za odličnu kvalitetu slike i zvuka

  Koristite HDMI x 2 za odličnu kvalitetu slike i zvuka

  Uživajte u nevjerojatnoj 3D reprodukciji i kristalno čistom 5.1-kanalnom ili 7.1-kanalnom zvuku jednostavnim povezivanjem dvaju audio HDMI izlaza na reproduktoru s priključnicom AV prijemnika koji ne podržava 3D.

 • Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bežično usmjeravanje glazbe putem Bluetooth veze

  Bluetooth je tehnologija bežične komunikacije kratkog dometa koja je stabilna i energetski učinkovita. Tehnologija omogućava jednostavnu bežičnu vezu s drugim Bluetooth uređajima, tako da omiljenu glazbu možete jednostavno reproducirati na zvučniku s podrškom za Bluetooth s bilo kojeg pametnog telefona, tableta, čak i s prijenosnih računala, uključujući iPod ili iPhone.

 • Dolby Digital i Pro Logic II surround zvuk

  Dolby Digital i Pro Logic II surround zvuk

  Ugrađeni Dolby Digital dekoder uklanja potrebu za vanjskim dekoderom obradom svih šest kanala audio informacija kako bi pružio doživljaj surround zvuka i zapanjujuće prirodan osjećaj ambijenta i dinamičke stvarnosti. Dolby Pro Logic II pruža pet kanala za obradu surround zvuka iz bilo kojeg stereo izvora.

 • Surround na zahtjev – odvojivi bežični surround zvučnici

  Surround na zahtjev – odvojivi bežični surround zvučnici

  Uronite osjetila u vrhunski surround zvuk kad god poželite. Jednostavno odvojite bežične surround zvučnike od glavne Soundbar jedinice i smjestite ih u stražnji dio prostorije kako biste dobili doživljaj punog 5.1-kanalnog surround zvuka prilikom igranja igri ili gledanja filmova. Kada akcija završi, ponovo priključite zvučnike kako biste modernu Soundbar jedinicu koristili za slušanje glazbe i gledanje televizijskih emisija. Uz originalne bežične tehnologije za zvuk i surround zvučnike koji rade na jedinstvenoj frekvenciji nema mrežnih smetnji. Dobivate potpuno bežični surround sustav s kvalitetom zvuka bez ikakvog gubitka bilo da slušate glazbu ili gledate filmove

 • Senzor za orijentaciju osigurava najbolji zvuk bez obzira na položaj

  Senzor za orijentaciju osigurava najbolji zvuk bez obzira na položaj

  Kvalitetu doživljaja zvuka određuje položaj koji soundbar ima u prostoriji. Nasreću, ovaj sustav ima napredni senzor za automatsku orijentaciju koji trenutno optimizira kvalitetu zvuka nakon što odredi je li soundbar u vodoravnom ili okomitom položaju. Dakle, bilo da soundbar postavite na policu ili montirate na zid, možete biti sigurni da ćete uvijek imati vrhunski doživljaj zvuka.

 • Senzor za orijentaciju osigurava najbolji zvuk bez obzira na položaj

  Senzor za orijentaciju osigurava najbolji zvuk bez obzira na položaj

  Kvalitetu doživljaja zvuka određuje položaj kućnog kina u prostoriji. Nasreću, ovaj sustav ima napredni senzor za automatsku orijentaciju koji trenutno optimizira kvalitetu zvuka nakon što odredi je li soundbar u vodoravnom ili okomitom položaju. Dakle, bilo da soundbar postavite na policu ili montirate na zid, možete biti sigurni da ćete uvijek imati vrhunski doživljaj zvuka.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: