Profesionalno sušilo

  Profesionalno sušilo

  Profesionalne radne značajke uz manje oštećenje

  Sušilo za kosu Philips Pro s 2300 W za brzo sušenje uz manje oštećenja – moguće uz inovativni i jedinstveni usmjerivač Style&Protect koji izbjegava pregrijavanje kose uz jednake odlične radne značajke oblikovanja. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Profesionalno sušilo

2300 W, AC motor –120 km/h, Njega ionima, Usmjerivač Style & Protect HPS920/03 Pronađi slične proizvode

Profesionalne radne značajke uz manje oštećenje

 • Manje oštećenje uz usmjerivač Style & Protect

  Manje oštećenje uz usmjerivač Style & Protect

  Inovativni i jedinstveni usmjerivač Style & Protect osmišljen je kako bi omogućio precizno oblikovanje kose pomoću mlaznice od 6 mm koja istovremeno i njeguje kosu. Kada kosu oblikujete pomoću uskog usmjerivača, on dolazi vrlo blizu kose, a ponekad je i dodiruje. Toplina od 180 °C nakuplja se i oštećuje kosu pregrijavanjem. Kod usmjerivača Style & Protect dolazi do otvaranja poklopca kada se kosa previše zagrije, čime se oslobađa suvišna toplina i poboljšava snaga oblikovanja.

 • Najbolja temperatura za sušenje je ThermoProtect temperatura

  Najbolja temperatura za sušenje je ThermoProtect temperatura

  ThermoProtect temperatura pruža optimalnu temperaturu za sušenje i dodatnu zaštitu od pregrijavanja kose. Protok zraka bit će jednako snažan, a rezultati najbolji mogući uz više njege.

 • Profesionalnih 2300 W za odlične rezultate oblikovanja

  Profesionalnih 2300 W za odlične rezultate oblikovanja

  Ovo profesionalno sušilo za kosu snage 2300 W ima moćan protok zraka. Tako nastaje kombinacija snage i brzine koja sušenje i oblikovanje frizure čini bržim i jednostavnijim.

 • Regeneracija ionima pruža bolju njegu te sjajnu kosu bez statič. elektriciteta

  Regeneracija ionima pruža bolju njegu te sjajnu kosu bez statič. elektriciteta

  Regeneracija ionima omogućava sušenje bez statičkog elektriciteta. Negativno nabijeni ioni sprječavaju stvaranje elektriciteta, regeneriraju kosu i čine je glatkom te na taj način pojačavaju njen sjaj. Rezultat je prekrasna sjajna, glatka kosa bez elektriciteta.

 • Više njege uz tehnologiju keramičkih materijala koja pruža infracrvenu toplinu

  Više njege uz tehnologiju keramičkih materijala koja pruža infracrvenu toplinu

  Keramički element isijava nježnu infracrvenu toplinu koja pomaže pri sušenju kose iznutra i štiti je od pregrijavanja uz jednako brzo i učinkovito sušenje.

 • 50% trajniji profesionalni motor na izmjeničnu struju

  50% trajniji profesionalni motor na izmjeničnu struju

  Ovaj motor posebno je razvijen za profesionalno tržište i pruža nekoliko pogodnosti. Najvažnija je duži vijek trajanja u odnosu na uobičajene motore, što trajnost sušila produžuje za 50%. Osim toga, motor daje i izuzetno snažan protok zraka koji ovom sušilu omogućava 55% brže* sušenje u odnosu na druga sušila s motorom na izmjeničnu struju. *u usporedbi s prethodnim modelom HP4997

 • Brzo sušenje brzinom od 120 km/h

  Brzo sušenje brzinom od 120 km/h

  Ovo sušilo doseže brzinu sušenja do 120 km/h, što omogućava 50% brže sušenje u usporedbi s drugim sušilima. * *u usporedbi s prethodnim modelom HP4997

 • Kabel duljine 3 m pogodan za salone

  Kabel duljine 3 m pogodan za salone

  Duljina kabela od 3 m, čija je praktičnost dokazana u salonima, osigurava bolju fleksibilnost i lakoću rukovanja pa aparat možete koristiti bilo gdje.

 • *2-godišnje jamstvo plus 3 godine nakon registracije na MyPhilips portalu

  *2-godišnje jamstvo plus 3 godine nakon registracije na MyPhilips portalu

  Ovaj proizvod temeljito je testiran kako bi pružio profesionalne radne značajke i kako bi mogao imati dugotrajno jamstvo od 5 godina.

 • Potpuna kontrola uz šest prilagodljivih postavki za brzinu i temperaturu

  Potrebna brzina i temperatura mogu se jednostavno prilagoditi kako biste ostvarili vrhunske rezultate. Šest postavki osigurava potpunu kontrolu za precizno i prilagođeno oblikovanje frizure.

 • Mlaz hladnog zraka za fiksiranje frizure

  Nezaobilazna profesionalna funkcija, gumb Cold Shot daje snažan mlaz hladnog zraka. Koristi se nakon oblikovanja frizure kako bi se ona dovršila i fiksirala.

 • 2 tanka (6 mm i 8 mm) usmjerivača za savršeno oblikovanje

  Savršene rezultate oblikovanja osigurava usmjerivač za svaku potrebu – mlaznica od 6 mm za precizno oblikovanje uz maksimalnu njegu i mlaznica od 8 mm za savršeno četkanje i poliranje kose.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: