SalonDry Control

Sušilo za kosu

  SalonDry Control

  Sušilo za kosu

  Osušite, oblikujte i namjestite kosu na svoj način

  Preuzmite kontrolu nad svojim sušilom za kosu uz SalonDry Control. Profesionalna snaga sušenja od 2200 W, 4 puta više ionskog regeneriranja i višestruke postavke znače izvrsne i sjajne rezultate - od sušenja do željenog oblikovanja. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Osušite, oblikujte i namjestite kosu na svoj način

Sušilo za kosu SalonDry Control

 • Profesionalna snaga od 2200 W daje savršene rezultate

  Profesionalna snaga od 2200 W daje savršene rezultate

  Ovo profesionalno sušilo za kosu snage 2200 W ima moćan protok zraka. Tako nastaje kombinacija snage i brzine koja sušenje i oblikovanje frizure čini bržim i jednostavnijim.

 • 4 x jače regeneriranje ionima za vrhunski sjaj

  4 x jače regeneriranje ionima za vrhunski sjaj

  Kosi dajte dodatni poticaj regeneriranjem ionima. Ovo sušilo za kosu ispušta 4x više negativno nabijenih iona od ostalih sušila. Taj snažan mlaz iona uklanja više statičkog elektriciteta, regenerira kosu i izglađuje je. Rezultat je prekrasna sjajna kosa bez neželjenog kovrčanja. Neka blista!

 • Potpuna kontrola uz šest prilagodljivih postavki za brzinu i temperaturu

  Potpuna kontrola uz šest prilagodljivih postavki za brzinu i temperaturu

  Potrebna brzina i temperatura mogu se jednostavno prilagoditi kako biste ostvarili vrhunske rezultate. Šest postavki osigurava potpunu kontrolu za precizno i prilagođeno oblikovanje frizure.

 • Keramički element kosu čini glatkom

  Keramički element kosu čini glatkom

  U kompletu se nalazi i keramički element koji sprječava pregrijavanje. On proizvodi infracrvenu toplinu koja je blaža i vašu kosu suši iznutra te je štiti od pregrijavanja, a ne utječe na brzinu i učinkovitost.

 • Mlaz hladnog zraka učvršćuje frizuru

  Mlaz hladnog zraka učvršćuje frizuru

  Nezaobilazna profesionalna funkcija za aparate za oblikovanje kose. Gumb Cool Shot daje snažan mlaz hladnog zraka. Koristi se nakon oblikovanja frizure kako bi se ona dovršila i fiksirala.

 • Nastavak za volumen za lepršave frizure i frizure s kovrčama

  Nastavak za volumen za lepršave frizure i frizure s kovrčama

  Nastavak za volumen suši kosu na zdrav način, smanjuje neželjeno kovrčanje i povećava volumen tako što protok zraka širi kroz cijelu kosu. Podiže kosu i daje joj volumen, osobito kada se koristi na korijenu kose, čineći je savršenom za oblikovanje kovrča i lepršavih frizura

 • Uski usmjerivač za usmjeren mlaz zraka

  Uski usmjerivač za usmjeren mlaz zraka

  Usmjerivač sušila protok zraka usmjerava kroz otvor na određena područja. To omogućuje precizno oblikovanje frizure i odlično je za dodatno oblikovanje i dovršavanje frizure.

 • Trakica za lako i praktično spremanje

  Trakica za lako i praktično spremanje

  Gumasta trakica nalazi se na donjem dijelu drške i pruža dodatnu mogućnost spremanja koja je osobito praktična kada ste kod kuće ili u hotelu.

 • Kabel za napajanje duljine 1,8 m

  Kabel za napajanje duljine 1,8 m
 • Odvojiva rešetka za propuštanje zraka za lako čišćenje

  Rešetka za propuštanje zraka može se skinuti sa sušila i očistiti. Mrežicu redovito skidajte i čistite kako se na njoj ne bi nakupila prljavština.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: