Saeco

Saeco GranBaristo Avanti

Super-automatski aparat za espresso

  Saeco GranBaristo Avanti

  Super-automatski aparat za espresso

  Najnaprednija priprema kave kod kuće

  Saeco predstavlja GranBaristo Avanti i novi način pripreme kave: svaki napitak možete prilagoditi svojem i ukusu svojih gostiju te ga pripraviti putem tableta. Održavanje je izuzetno jednostavno zahvaljujući detaljnim uputama kroz koje vas vodi aplikacija Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Saeco GranBaristo Avanti Super-automatski aparat za espresso

Kuha 18 vrsta kave, Int. vrč za mlijeko i nastavak za pjenu, Čelična/srebrna, Prilagodljivi mlinac s 5 postavki HD8968/01 Pronađi slične proizvode

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Najnaprednija priprema kave kod kuće

Uživajte u 18 napitaka koje ste jednostavno pripremili na svom tabletu

 • Precizno prilagodite intenzitet kave uz mlinac s 5 postavki

  Precizno prilagodite intenzitet kave uz mlinac s 5 postavki

  Aparat vas nikada neće iznevjeriti po pitanju kvalitete mljevenja. Razne mješavine kave zahtijevaju različite razine granuliranosti kako bi se oslobodila sva punoća okusa. Na ovom je aparatu moguće prilagoditi pet postavki granuliranosti mljevenja, od najsitnije za puni bogati espresso do krupnije za laganiju kavu.

 • Potpuno keramički mlinci izdvajaju najbolje okuse

  Potpuno keramički mlinci izdvajaju najbolje okuse

  Robusni i potpuno keramički mlinci u nadolazećim će vam godinama pružiti puno trenutaka čistog užitka u kavi. Keramički materijal idealan je za mljevenje te omogućava postojan protok vode i izdvajanje same srži iz zrna kave. Za razliku od drugih "standardnih" mlinaca, keramički materijal sprječava pregrijavanje kave i zagorjeli okus.

 • Vruća kava u tren oka zahvaljujući tehnologiji Thermospeed

  Vruća kava u tren oka zahvaljujući tehnologiji Thermospeed

  Uživajte u savršeno vrućoj kavi profesionalne kvalitete bez čekanja zahvaljujući našem novom, snažnom grijaču s tehnologijom Saeco Thermospeed. Nakon uključivanja aparata, tehnologija Thermo-speed brzo zagrijava sklop za kuhanje kave i sprječava gubitak topline za savršenu, vruću kavu od prve šalice.

 • Sklop za kuhanje koji se uklanja jednim prstom za čišćenje bez napora

  Sklop za kuhanje koji se uklanja jednim prstom za čišćenje bez napora

  Saeco GranBaristo jedini je potpuno automatski espresso aparat sa sklopom za kuhanje koji se može ukloniti samo jednim prstom radi čišćenja bez napora.

 • Užitak u kavi bez napora uz nisku potrošnju vode

  Užitak u kavi bez napora uz nisku potrošnju vode

  Najsuvremeniji sklop za kuhanje u ovom aparatu za espresso dizajniran je za smanjenje potrošnje vode u ciklusu ispiranja i do 80 %. To znači kako sada možete pripremiti više napitaka od kave bez nadopunjavanja spremnika za vodu.

 • Skuhajte 18 napitaka izravno s pametnog uređaja

  Skuhajte 18 napitaka izravno s pametnog uređaja

  Savršena kava sada vam je nadohvat ruke. Preuzmite aplikaciju Saeco Avanti App na tablet ili pametni telefon i postavite sigurnu vezu koristeći Bluetooth 4.0 s aparatom GranBaristo Avanti, prvim povezanim, super-automatskim aparatom za espresso. Birajte između 18 neodoljivih napitaka i skuhajte ih izravno s pametnog uređaja ili koristite gumbe za brzi odabir jednim dodirom na samom aparatu.

 • Pomoću aplikacije lako prilagodite i spremite svaki napitak

  Pomoću aplikacije lako prilagodite i spremite svaki napitak

  Saeco Avanti App pruža mnoštvo jednostavnih opcija koje će vas voditi ka savršenom rezultatu, prilagođenom točno prema vašem ukusu. Lako možete prilagoditi i unijeti u memoriju jačinu, količinu, temperaturu i okus svakog napitka. Istražujte, eksperimentirajte i osmislite bezbroj privlačnih napitaka iz udobnosti naslonjača te pohranite neograničen broj napitaka u aplikaciju.

 • Jednim dodirom do ukusnog vrućeg cappuccina i latte macchiata

  Jednim dodirom do ukusnog vrućeg cappuccina i latte macchiata

  Svaka kava koju pripremite bit će obogaćena svilenkastim slojem mlijeka koji budi okusne pupoljke. Vrč za mlijeko zapjenit će mlijeko dvaput, a zatim sloj pjene uliti u šalicu bez prskanja na pravoj temperaturi. Vrč se praktično može pohraniti u hladnjak, može se praktično pohraniti u hladnjak i nevjerojatno je higijenski.

 • Očistite vrč nakon svake uporabe uz funkciju brzog čišćenja

  Očistite vrč nakon svake uporabe uz funkciju brzog čišćenja

  Očistite vrč za mlijeko nakon svake uporabe uz jedinstvenu funkciju brzog čišćenja vrča koju možete aktivirati jednim dodirom, ako to želite, nakon svake pripreme mlijeka.

 • Detaljne upute u aplikaciji pojednostavljuju održavanje

  Detaljne upute u aplikaciji pojednostavljuju održavanje

  Održavanje super-automatskog aparata za espresso nikada nije bilo lakše. Saeco Avanti App vodit će vas korak po korak kroz sve potrebno za održavanje aparata čistim, a kave savršenog okusa. Videozapis će se zaustaviti nakon svakog koraka, a svaki korak možete pogledati onoliko puta koliko to želite.

 • Lako počastite svakog gosta kavom prema njihovom vlastitom ukusu

  Lako počastite svakog gosta kavom prema njihovom vlastitom ukusu

  Nikada nije bilo lakše zabaviti goste. Narudžbe za kavu možete primiti tako da im date tablet i prepustite im da sami prilagode svoju kavu, cappuccino, latte macchiato ili neki drugi napitak te ga dodaju u red čekanja. Saeco Avanti App bit će vaš osobni batler, upravljajući kuhanjem kave šalicu za šalicom kako bi svi dobili kavu prema osobnom izboru.

 • Promjenjivi tlak kuhanja za kavu i espresso

  Promjenjivi tlak kuhanja za kavu i espresso

  Saeco GranBaristo nudi neusporedivu ponudu pića za svaku prigodu zahvaljujući patentiranoj komori za kuhanje VariPresso. Tajna je u prilagodljivom tlaku kuhanja; postavite ga na visoko za intenzivni, bogati espresso ili na nisko za dugačku, klasičnu kavu.

 • Promjenjivi tlak kuhanja za klasičnu kavu i espresso

  Promjenjivi tlak kuhanja za klasičnu kavu i espresso

  Saeco GranBaristo nudi neusporedivu ponudu pića za svaku prigodu zahvaljujući patentiranoj komori za kuhanje VariPresso. Tajna je u prilagodljivom tlaku kuhanja; postavite ga na visoko za intenzivni, bogati espresso ili na nisko za dugačku, klasičnu kavu.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.
 • Tablet nije u kompletu
 • Aplikacija Avanti kompatibilna je s uređajima iPad 3/4/Air/Mini retina, sa sustavom iOS7 i novijima, kao i s uređajima Samsung Galaxy Tab 3 (8,0 inča)/Tab 4 (10,1 inča)/Note pro LTE (12,2 inča), Nexus 7 2013 (7 inča), Sony Xperia Z LTE (10,1 inča), sa sustavom Android v.4.3 i novijima te Bluetooth verzijom 4.0 i novijima

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: