Saeco

Saeco GranBaristo

Super-automatski aparat za espresso

  Saeco GranBaristo

  Super-automatski aparat za espresso

  Uživajte u jedinstvenom izboru od 16 specijaliteta jednim dodirom

  Nakon 28 godina Saeco je ponovno izumio postupak kuhanja od zrna do šalice, odnosno osmislio je novi GranBaristo. Elegantni aparat za espresso s nizom revolucionarnih tehnologija kojim se kuha brže i na većoj temperaturi, a nudi veću raznovrsnost i pojednostavljuje održavanje Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Saeco GranBaristo Super-automatski aparat za espresso

Kuha 18 vrsta kave, Int. vrč za mlijeko i nastavak za pjenu, Čelična crna, Prilagodljivi mlinac s 5 postavki HD8965/01 Pronađi slične proizvode

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Uživajte u jedinstvenom izboru od 16 specijaliteta jednim dodirom

Uz prvi odvojiv sklop za kuhanje kojim se upravlja jednim prstom

 • Lako čišćenje zahvaljujući dijelovima koji se mogu prati u stroju

  Lako čišćenje zahvaljujući dijelovima koji se mogu prati u stroju

  Kako bi čišćenje bilo jednostavnije, pladanj i nastavak za mliječnu pjenu ili vrč za mlijeko aparata Saeco možete staviti u stroj za pranje posuđa. Time se štedi vrijeme i jamči higijensko čišćenje.

 • Užitak u kavi bez napora uz nisku potrošnju vode

  Užitak u kavi bez napora uz nisku potrošnju vode

  Najsuvremeniji sklop za kuhanje u ovom aparatu za espresso dizajniran je za smanjenje potrošnje vode u ciklusu ispiranja i do 80 %. To znači kako sada možete pripremiti više napitaka od kave bez nadopunjavanja spremnika za vodu.

 • Aparat će uvijek biti čist zahvaljujući automatskom čišćenju i uklanjanju kamenca

  Aparat će uvijek biti čist zahvaljujući automatskom čišćenju i uklanjanju kamenca

  Tvrtka Saeco dizajnirala je ovaj aparat za espresso tako da svoj sklop za kuhanje kave automatski pere vodom prilikom pokretanja ili isključivanja aparata, čime se osigurava odličan, svjež okus svake šalice kave. Redovitim uklanjanjem kamenca produžuje se trajanje aparata za espresso. Ovaj aparat ne samo da će vas obavijestiti kada uklanjanje kamenca bude potrebno nego će pokrenuti automatski postupak uklanjanja kamenca i voditi vas kroz postupak jasnim porukama na zaslonu kada bude potrebno vaše sudjelovanje. Uklanjanje kamenca nikada nije bilo jednostavnije!

 • Precizno prilagodite intenzitet kave uz mlinac s 5 postavki

  Precizno prilagodite intenzitet kave uz mlinac s 5 postavki

  Aparat vas nikada neće iznevjeriti po pitanju kvalitete mljevenja. Razne mješavine kave zahtijevaju različite razine granuliranosti kako bi se oslobodila sva punoća okusa. Na ovom je aparatu moguće prilagoditi pet postavki granuliranosti mljevenja, od najsitnije za puni bogati espresso do krupnije za laganiju kavu.

 • Potpuno keramički mlinci izdvajaju najbolje okuse

  Potpuno keramički mlinci izdvajaju najbolje okuse

  Robusni i potpuno keramički mlinci u nadolazećim će vam godinama pružiti puno trenutaka čistog užitka u kavi. Keramički materijal idealan je za mljevenje te omogućava postojan protok vode i izdvajanje same srži iz zrna kave. Za razliku od drugih "standardnih" mlinaca, keramički materijal sprječava pregrijavanje kave i zagorjeli okus.

 • Vruća kava u tren oka zahvaljujući tehnologiji Thermospeed

  Vruća kava u tren oka zahvaljujući tehnologiji Thermospeed

  Uživajte u savršeno vrućoj kavi profesionalne kvalitete bez čekanja zahvaljujući našem novom, snažnom grijaču s tehnologijom Saeco Thermospeed. Nakon uključivanja aparata, tehnologija Thermo-speed brzo zagrijava sklop za kuhanje kave i sprječava gubitak topline za savršenu, vruću kavu od prve šalice.

 • Spremite omiljenu kavu uz 6 korisničkih profila

  Spremite omiljenu kavu uz 6 korisničkih profila

  Svaka će šalica biti prilagođena upravo po vašem okusu. Vrhunska značajka prilagodbe omogućuje personalizaciju i memoriranje svih pića do najsitnijih detalja. Na raspolaganju vam je 6 korisničkih profila, svatko tko koristi aparat može zatražiti svoju savršenu šalicu.

 • Sklop za kuhanje koji se uklanja jednim prstom za čišćenje bez napora

  Sklop za kuhanje koji se uklanja jednim prstom za čišćenje bez napora

  Saeco GranBaristo jedini je potpuno automatski espresso aparat sa sklopom za kuhanje koji se može ukloniti samo jednim prstom radi čišćenja bez napora.

 • Promjenjivi tlak kuhanja za klasičnu kavu i espresso

  Promjenjivi tlak kuhanja za klasičnu kavu i espresso

  Saeco GranBaristo nudi neusporedivu ponudu pića za svaku prigodu zahvaljujući patentiranoj komori za kuhanje VariPresso. Tajna je u prilagodljivom tlaku kuhanja; postavite ga na visoko za intenzivni, bogati espresso ili na nisko za dugačku, klasičnu kavu.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: