1
Kava

Saeco

Saeco Incanto

Super-automatski aparat za espresso

  Saeco Incanto

  Super-automatski aparat za espresso

  Elegantan dizajn. Kava impresivne kvalitete.

  Saeco Incanto postavlja nove standarde u svojoj klasi. Upadljivo profinjena površina skriva kvalitetnu talijansku tehnologiju koja omogućava pripremu neopisivo ukusne kave, svaki put. Vaši su snovi napokon ostvareni. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Elegantan dizajn. Kava impresivne kvalitete.

Saeco Incanto postavlja nove standarde u svojoj klasi. Upadljivo profinjena površina skriva kvalitetnu talijansku tehnologiju koja omogućava pripremu neopisivo ukusne kave, svaki put. Vaši su snovi napokon ostvareni. Saznajte više

Saeco Incanto Super-automatski aparat za espresso

6 napitaka, Integrirani vrč za mlijeko, Sjajna crna, AquaClean HD8916/09 Pronađi slične proizvode

Elegantan dizajn. Kava impresivne kvalitete.

Ukusni Latte Macchiato pritiskom tipke

 • 20 000 šalica najfinije kave uz izdržljive keramičke mlince

  20 000 šalica najfinije kave uz izdržljive keramičke mlince

  Naši mlinci napravljeni su od visokotehnološke keramike: izuzetno su čvrsti i precizni. Svježa zrna nježno se melju, bez rizika od pregrijavanja, čime se izvlače najbolji okusi i aroma te pruža superioran okus kave za najmanje 20 000 šalica.

 • Uživajte u 6 napitaka nadohvat ruke

  Uživajte u 6 napitaka nadohvat ruke

  Uživajte u bogatoj ponudi pića za svaku prigodu. Bez obzira na to želite li popiti espresso, kavu ili mlijeko, super-automatski aparat za čas će vam pripremiti savršeni napitak, bez napora!

 • AquaClean za do 5000* šalica bez uklanjanja kamenca

  AquaClean za do 5000* šalica bez uklanjanja kamenca

  AquaClean je naš patentirani filtar za vodu, dizajniran za poboljšanje kvalitete kave pročišćavanjem vode. Osim toga, sprječava nakupljanje kamenca u sustavu za vodu u aparatu za kavu: redovito mijenjajte filtar i napravite do 5000* šalica bez uklanjanja kamenca.

 • Uživajte u odličnoj kavi uz automatsko ispiranje i navođeno uklanjanje kamenca

  Uživajte u odličnoj kavi uz automatsko ispiranje i navođeno uklanjanje kamenca

  Ovaj aparat za espresso svoj sklop za kuhanje kave automatski pere vodom prilikom pokretanja ili isključivanja aparata, čime se osigurava odličan, svjež okus svake šalice kave. Redovitim uklanjanjem kamenca produžuje se trajanje aparata za espresso. Ovaj aparat obavijestit će vas kada bude potrebno ukloniti kamenac. Zaslonskim porukama navodit će vas što i kada trebate učiniti.

 • Podesite dužinu, odaberite jednu od 5 jačina arome i 5 postavki mlinca

  Podesite dužinu, odaberite jednu od 5 jačina arome i 5 postavki mlinca

  Super-automatski aparat nudi brojne jednostavne opcije pomoću kojih možete prilagoditi okus svog napitka. Lako možete prilagoditi i unijeti u memoriju dužinu, jačinu, temperaturu i okus svakog napitka. Istražujte, eksperimentirajte i skombinirajte željeno piće!

 • Maksimalan kapacitet u kompaktnim dimenzijama

  Maksimalan kapacitet u kompaktnim dimenzijama

  Uživajte u većem prostoru i dužem razdoblju bez nadopunjavanja zahvaljujući spremnicima za zrna kave, vodu i otpad velikog kapaciteta u izuzetno kompaktnom dizajnu. Ovaj pametni, super-automatski aparat maksimalno je praktičan i pruža vrhunske radne značajke zahvaljujući velikom kapacitetu spremnika za vodu, zrna kave i spremnika za otpad.

 • Cappuccino i Latte Macchiato jednim dodirom, uz vrč za mlijeko

  Cappuccino i Latte Macchiato jednim dodirom, uz vrč za mlijeko

  Uživajte u izuzetno kremastom cappuccinu i latte macchiatu savršene temperature, na najlakši mogući način. Jednostavno ulijte mlijeko u vrč, priključite ga u aparat i odaberite željeni napitak. Bez obzira je li u pitanju cappuccino ili pjenasto mlijeko, vaš će napitak biti poslužen u roku od nekoliko sekundi, bez prskanja, na idealnoj temperaturi.

 • Savršena mliječna pjena zahvaljujući tehnologiji Latte Perfetto

  Savršena mliječna pjena zahvaljujući tehnologiji Latte Perfetto

  Svaka kava koju pripremite bit će obogaćena svilenkastim slojem mlijeka koji budi okusne pupoljke. Vrč za mlijeko zapjenit će mlijeko dvaput, a zatim sloj pjene uliti u šalicu bez prskanja na pravoj temperaturi. Vrč se praktično može pohraniti u hladnjak, može se praktično pohraniti u hladnjak i nevjerojatno je higijenski.

 • Vruća kava od prve šalice uz Thermoblock

  Vruća kava od prve šalice uz Thermoblock

  Pozdravite se s mlakom kavom. Thermoblock osigurava vruću kavu i cappuccino za vašu obitelj od prve šalice, u tren oka. Tajna je u njegovom laganom kućištu od aluminija i nehrđajućeg čelika koje brzo postiže visoke temperature.

 • Nakon svake uporabe očistite ostatke mlijeka pomoću funkcije MILK CLEAN

  Nakon svake uporabe očistite ostatke mlijeka pomoću funkcije MILK CLEAN

  Jedinstveno čišćenje vrča za mlijeko jednim dodirom omogućuje temeljito čišćenje sustava za mlijeko nakon svake uporabe

 • Vrhunska, precizno oblikovana završna obrada u sjajnoj crnoj boji

  Svaki, pa i najmanji detalj ovog aparata dizajniran je i izrađen u najboljoj kvaliteti. Vrhunska crna površina, inspirirana talijanskim dizajnom i izradom pristaje u klasičnu i modernu kuhinju. Elegantna vizija jednostavnog dizajna, ovaj aparat izgleda jednako profinjeno kao i kava koju kuha.

 • Prilagodite i spremite svoj osobni korisnički profil

  Spremite dužinu bilo kojeg napitka s kavom ili mlijekom u skladu sa svojim ukusom. Dodirom gumba moći ćete odabrati espresso, kavu i sva druga pića pripremljena po vlastitoj želji.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.
 • Na temelju 8 zamjena filtra prema uputama aparata. Broj dobivenih šalica ovisi o odabranim vrstama kave te načinima ispiranja i čišćenja.
 • Stvaran broj šalica ovisi o odabranoj vrsti kave te načinima ispiranja i čišćenja

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: