Saeco

Philips Saeco Exprelia

Super-automatski aparat za espresso

  Philips Saeco Exprelia

  Super-automatski aparat za espresso

  Savršeno, vruće, čisto.

  Aparat Exprelia uvijek je spreman poslužiti vašu omiljenu kavu. Zahvaljujući sučelju za trenutni odabir napitka, sve što poželite priprema samo jednim dodirom gumba - a priprema je trenutna, zahvaljujući dvostrukom grijaču u aparatu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Saeco Exprelia Super-automatski aparat za espresso

Int. vrč za mlijeko i nastavak za pjenu, Nehrđajući čelik, Prilagodljivi mlinac s 5 postavki HD8854/09 Pronađi slične proizvode

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Savršeno, vruće, čisto.

To je doživljaj savršene mliječne pjene

 • Zahvaljujući potpuno keramičkim mlincima kava neće imati zagoreni okus

  Zahvaljujući potpuno keramičkim mlincima kava neće imati zagoreni okus

  Ovaj aparat za espresso ima potpuno keramičke mlince. Saeco koristi keramičke mlince zbog postojanog mljevenja i zato što ne pregrijavaju zrna kave, a istovremeno jamče savršen espresso. Keramika osigurava dugotrajne radne značajke i potpuno tih rad.

 • Prilagodljivi mlinci omogućuju vam da se igrate s intenzitetom kave

  Prilagodljivi mlinci omogućuju vam da se igrate s intenzitetom kave

  Razne mješavine kave zahtijevaju različite razine granuliranosti kako bi se oslobodila sva punoća okusa. Na ovom je aparatu za espresso moguće prilagoditi 8 postavki granuliranosti mljevenja, od najsitnije za puni bogati espresso do krupnije za laganiju kavu.

 • Spremite omiljene postavke za kavu

  Spremite omiljene postavke za kavu

  Uvijek ćete dobiti savršenu šalicu espressa skuhanog prema vašim željama zahvaljujući našoj inovativnoj funkciji memoriranja koja vam omogućuje prilagođavanje postavki za količinu, jačinu i temperaturu kave prema svom ukusu. Uživajte u vrhunskom napitku u svojoj omiljenoj šalici samo jednim pritiskom gumba.

 • Lako čišćenje zahvaljujući odvojivom sklopu za kuhanje

  Lako čišćenje zahvaljujući odvojivom sklopu za kuhanje

  Sklop za kuhanje je izum tvrtke Saeco, a nalazi se u srcu svakog automatskog aparata za espresso. Sklopu za kuhanje lako je pristupiti sprijeda ili sa strane, ovisno o modelu. Može se lako odvojiti i isprati pod mlazom vode radi jednostavnog čišćenja i maksimalne higijene.

 • Higijensko stvaranje mliječne pjene zahvaljujući automatiziranom dvostrukom čišćenju

  Higijensko stvaranje mliječne pjene zahvaljujući automatiziranom dvostrukom čišćenju

  Saeco aparat za espresso isporučuje se sa značajkom potpuno automatiziranog dvostrukog čišćenja vrča za mlijeko. Dvostruko čišćenje koristi dva neovisna ciklusa pare koji osiguravaju brzo ispiranje vrča za mlijeko nakon svakog napitka pa je mlijeko uvijek svježeg okusa.

 • Aparat će uvijek biti čist zahvaljujući automatskom čišćenju i uklanjanju kamenca

  Aparat će uvijek biti čist zahvaljujući automatskom čišćenju i uklanjanju kamenca

  Tvrtka Saeco dizajnirala je ovaj aparat za espresso tako da svoj sklop za kuhanje kave automatski pere vodom prilikom pokretanja ili isključivanja aparata, čime se osigurava odličan, svjež okus svake šalice kave. Redovitim uklanjanjem kamenca produžuje se trajanje aparata za espresso. Ovaj aparat ne samo da će vas obavijestiti kada uklanjanje kamenca bude potrebno nego će pokrenuti automatski postupak uklanjanja kamenca i voditi vas kroz postupak jasnim porukama na zaslonu kada bude potrebno vaše sudjelovanje. Uklanjanje kamenca nikada nije bilo jednostavnije!

 • Mliječni specijaliteti bez čekanja zahvaljujući dvostrukom grijaču

  Mliječni specijaliteti bez čekanja zahvaljujući dvostrukom grijaču

  Uz dva zasebna sustava grijača koji osiguravaju održavaju optimalnu temperaturu kave ili stvaranja mliječne pjene, ovaj potpuno automatski Saeco aparat za espresso uvijek jamči profesionalne rezultate i brzinu. Možete pripremiti željenu količinu napitaka latte macchiato i cappuccino bez prekida i čekanja, i to uz jednaku kvalitetu napitaka.

 • Savršena mliječna pjena zahvaljujući integriranom vrču za mlijeko

  Savršena mliječna pjena zahvaljujući integriranom vrču za mlijeko

  Uživajte u mliječnim specijalitetima uz automatski vrč za mlijeko s funkcijom automatskog čišćenja. Jednostavno ulijte mlijeko u vrč, priključite ga u aparat i odaberite željeni napitak od kave. Vaš napitak poslužit će se u roku od nekoliko sekundi, bilo da je u pitanju latte macchiato, cappuccino ili caffelatte. Vrč Saeco aparata za espresso isporučuje se s praktičnom značajkom automatskog čišćenja, što znači da će dva ciklusa automatskog ispiranja parom čistiti cijevi vrča za mlijeko nakon svake upotrebe pa će mlijeko svaki put biti svježeg okusa.

 • Poboljšajte pjenu i strukturu kave

  Poboljšajte pjenu i strukturu kave

  Saeco aparat sadrži našu patentiranu tehnologiju za poboljšanje pjene i strukture, Ovaj gumb koji je prikladno smješten na žlijebu aparata omogućuje jednostavnu prilagodbu strukture i pjene espressa okretanjem regulatora. Isprobajte i otkrijte omiljeni okus.

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: