1
Kava

Saeco

Saeco Minuto

Super-automatski aparat za espresso

  Saeco Minuto

  Super-automatski aparat za espresso

  Uvijek do omiljene kave samo jednim pritiskom

  Samo vam automatski aparat za espresso Minuto tvrtke Saeco pruža pravi doživljaj postupka obrade od zrna do šalice uz maksimalnu praktičnost, vrhunske radne značajke i velike kapacitete u izuzetno kompaktnim dimenzijama Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Uvijek do omiljene kave samo jednim pritiskom

Samo vam automatski aparat za espresso Minuto tvrtke Saeco pruža pravi doživljaj postupka obrade od zrna do šalice uz maksimalnu praktičnost, vrhunske radne značajke i velike kapacitete u izuzetno kompaktnim dimenzijama Saznajte više

Saeco Minuto Super-automatski aparat za espresso

Kuha 7 vrsta kave, Int. vrč za mlijeko i nastavak za pjenu, Crna, Prilagodljivi mlinac s 5 postavki HD8763/09 Pronađi slične proizvode

Uvijek do omiljene kave samo jednim pritiskom

uz sklop za kuhanje koji se odvaja jednim pritiskom

 • Zahvaljujući potpuno keramičkim mlincima kava neće imati zagoreni okus

  Zahvaljujući potpuno keramičkim mlincima kava neće imati zagoreni okus

  Ovaj aparat za espresso ima potpuno keramičke mlince. Saeco koristi keramičke mlince zbog postojanog mljevenja i zato što ne pregrijavaju zrna kave, a istovremeno jamče savršen espresso. Keramika osigurava dugotrajne radne značajke i potpuno tih rad.

 • Na kavu ne morate čekati zahvaljujući grijaču koji se brzo zagrijava

  Na kavu ne morate čekati zahvaljujući grijaču koji se brzo zagrijava

  Uz Saeco grijač za brzo zagrijavanje vaš je aparat uvijek spreman. Sada više nećete morati čekati da skuhate novi espresso, nego možete kuhati kavu za kavom.

 • Savršena pjena zahvaljujući vrču za mlijeko s dvije komore

  Savršena pjena zahvaljujući vrču za mlijeko s dvije komore

  Uživajte u mliječnim specijalitetima uz potpunu automatizaciju koju pruža novi patentirani vrč za mlijeko s tehnologijom dvije komore. Jednostavno ulijte mlijeko u vrč, priključite ga u aparat i odaberite napitak od kave. Tehnologija dvije komore omogućit će vam da uvijek uživate u profesionalno pripremljenim napicima od kave s gustom, dugotrajnom mliječnom pjenom idealne temperature uz protok mlijeka bez prskanja.

 • Spremite omiljene postavke za kavu

  Spremite omiljene postavke za kavu

  Uvijek ćete dobiti savršenu šalicu espressa skuhanog prema vašim željama zahvaljujući našoj inovativnoj funkciji memoriranja koja vam omogućuje prilagođavanje postavki za količinu, jačinu i temperaturu kave prema svom ukusu. Uživajte u vrhunskom napitku u svojoj omiljenoj šalici samo jednim pritiskom gumba.

 • Prilagodljivi žlijeb sprječava gubitak topline i osigurava savršeno pristajanje svim šalicama

  Prilagodljivi žlijeb sprječava gubitak topline i osigurava savršeno pristajanje svim šalicama

  Prilagodljivi žlijeb na aparatu za espresso osigurava pristajanje svih šalica i sprječava prolijevanje ili hlađenje kave prilikom ulijevanja kave u šalicu. Zahvaljujući prilagodljivom žlijebu espresso se uvijek poslužuje pri odgovarajućoj temperaturi, a aparat ostaje čist.

 • Lako čišćenje zahvaljujući dijelovima koji se mogu prati u stroju

  Lako čišćenje zahvaljujući dijelovima koji se mogu prati u stroju

  Kako bi čišćenje bilo jednostavnije, pladanj i nastavak za mliječnu pjenu ili vrč za mlijeko aparata Saeco možete staviti u stroj za pranje posuđa. Time se štedi vrijeme i jamči higijensko čišćenje.

 • Prilagodljivi mlinci omogućuju vam da se igrate s intenzitetom kave

  Prilagodljivi mlinci omogućuju vam da se igrate s intenzitetom kave

  Razne mješavine kave zahtijevaju različite razine granuliranosti kako bi se oslobodila sva punoća okusa. Na ovom je aparatu za espresso moguće prilagoditi 5 postavki granuliranosti mljevenja, od najsitnije za puni bogati espresso do krupnije za laganiju kavu.

 • Lako čišćenje zahvaljujući odvojivom sklopu za kuhanje

  Lako čišćenje zahvaljujući odvojivom sklopu za kuhanje

  Sklop za kuhanje je izum tvrtke Saeco, a nalazi se u srcu svakog automatskog aparata za espresso. Sklopu za kuhanje lako je pristupiti sprijeda ili sa strane, ovisno o modelu. Može se lako odvojiti i isprati pod mlazom vode radi jednostavnog čišćenja i maksimalne higijene.

 • Aparat će uvijek biti čist zahvaljujući automatskom čišćenju i uklanjanju kamenca

  Aparat će uvijek biti čist zahvaljujući automatskom čišćenju i uklanjanju kamenca

  Tvrtka Saeco dizajnirala je ovaj aparat za espresso tako da svoj sklop za kuhanje kave automatski pere vodom prilikom pokretanja ili isključivanja aparata, čime se osigurava odličan, svjež okus svake šalice kave. Redovitim uklanjanjem kamenca produžuje se trajanje aparata za espresso. Ovaj aparat ne samo da će vas obavijestiti kada uklanjanje kamenca bude potrebno nego će pokrenuti automatski postupak uklanjanja kamenca i voditi vas kroz postupak jasnim porukama na zaslonu kada bude potrebno vaše sudjelovanje. Uklanjanje kamenca nikada nije bilo jednostavnije!

Prikaz svih specifikacija

Dodatni pribor za ovaj proizvod

Prikaz dodatnog pribora
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: