Saeco

Philips Saeco Intelia

Super-automatski aparat za espresso

  Philips Saeco Intelia

  Super-automatski aparat za espresso

  Espresso i kremasta mliječna pjena jednim pritiskom gumba

  Samo vam automatski aparat za espresso Intelia Class tvrtke Saeco pruža savršen doživljaj espresso kave: lako se koristi, i čisti, a vrhunski, dugotrajni nehrđajući čelik pruža zaštitu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Saeco Intelia Super-automatski aparat za espresso

Kuha 7 vrsta kave, Automatski nastavak za mliječnu pjenu, Nehrđajući čelik, Prilagodljivi mlinac s 5 postavki HD8752/89 Pronađi slične proizvode

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Espresso i kremasta mliječna pjena jednim pritiskom gumba

S vrhunskim nastavkom tvrtke Saeco za automatsku pripremu mliječne pjene

 • Lako čišćenje zahvaljujući dijelovima koji se mogu prati u stroju

  Lako čišćenje zahvaljujući dijelovima koji se mogu prati u stroju

  Kako bi čišćenje bilo jednostavnije, pladanj i nastavak za mliječnu pjenu ili vrč za mlijeko aparata Saeco možete staviti u stroj za pranje posuđa. Time se štedi vrijeme i jamči higijensko čišćenje.

 • Aparat će uvijek biti čist zahvaljujući automatskom čišćenju i uklanjanju kamenca

  Aparat će uvijek biti čist zahvaljujući automatskom čišćenju i uklanjanju kamenca

  Tvrtka Saeco dizajnirala je ovaj aparat za espresso tako da svoj sklop za kuhanje kave automatski pere vodom prilikom pokretanja ili isključivanja aparata, čime se osigurava odličan, svjež okus svake šalice kave. Redovitim uklanjanjem kamenca produžuje se trajanje aparata za espresso. Ovaj aparat ne samo da će vas obavijestiti kada uklanjanje kamenca bude potrebno nego će pokrenuti automatski postupak uklanjanja kamenca i voditi vas kroz postupak jasnim porukama na zaslonu kada bude potrebno vaše sudjelovanje. Uklanjanje kamenca nikada nije bilo jednostavnije!

 • Precizno prilagodite intenzitet kave uz mlinac s 5 postavki

  Precizno prilagodite intenzitet kave uz mlinac s 5 postavki

  Aparat vas nikada neće iznevjeriti po pitanju kvalitete mljevenja. Razne mješavine kave zahtijevaju različite razine granuliranosti kako bi se oslobodila sva punoća okusa. Na ovom je aparatu moguće prilagoditi pet postavki granuliranosti mljevenja, od najsitnije za puni bogati espresso do krupnije za laganiju kavu.

 • Potpuno keramički mlinci izdvajaju najbolje okuse

  Potpuno keramički mlinci izdvajaju najbolje okuse

  Robusni i potpuno keramički mlinci u nadolazećim će vam godinama pružiti puno trenutaka čistog užitka u kavi. Keramički materijal idealan je za mljevenje te omogućava postojan protok vode i izdvajanje same srži iz zrna kave. Za razliku od drugih "standardnih" mlinaca, keramički materijal sprječava pregrijavanje kave i zagorjeli okus.

 • Potpuno odvojiv sklop za kuhanje možete očistiti u tren oka

  Potpuno odvojiv sklop za kuhanje možete očistiti u tren oka

  U tvrtki Saeco prije 30 godina osmišljen je prvi sklop za kuhanje, a glavne niti vodilje bile su učinkovitost i jednostavnost uporabe. I dan danas pokazuje se kao nadahnuto, odvažno tehnološko rješenje. Kao i uvijek, izuzetno se lako čisti – jednostavno ga izvadite i nekoliko sekundi ispirite pod mlazom vode, a zatim ga samo vratite natrag.

 • Izbornik jačine zapamtit će koliko jaku kavu volite

  Izbornik jačine zapamtit će koliko jaku kavu volite

  Nakon što odaberete idealnu jačinu iz 5 različitih postavki, možete je jednostavno spremiti uz funkciju memoriranja, kao i željenu duljinu i temperaturu. Tako će svaka buduća šalica kave biti prilagođena upravo vašem ukusu. Aparat više nikada nećete morati podsjećati, za razliku od svog lokalnog konobara.

 • Baršunasta pjena automatskog nastavka za mliječnu pjenu jednim dodirom

  Baršunasta pjena automatskog nastavka za mliječnu pjenu jednim dodirom

  Automatski nastavak za mliječnu pjenu okrunit će vašu kavu mliječnom pjenom na dodir gumba. Za samo nekoliko sekundi bit će obogaćena svilenkastim slojem mlijeka najfinije konzistentnosti – vrhunski mamac za sve ljubitelje cappuccina.

 • Iznimno robustan, iznimno poželjan

  Iznimno robustan, iznimno poželjan
 • Jasno korisničko sučelje s oznakama u boji

  Uživajte u izravnoj i jasnoj interakciji zahvaljujući preglednom sučelju s ikonama. Kako bi se osigurala maksimalna praktičnost, ikone su označene bojama u skladu s bojama semafora: crvena zahtijeva određeno djelovanje, žuta znači da je aparat za kavu zauzet (npr. u tijeku je zagrijavanje), a zelena naznačuje spremnost za upotrebu.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: