Saeco

Philips Saeco Intelia

Super-automatski aparat za espresso

  Philips Saeco Intelia

  Super-automatski aparat za espresso

  Espresso i kava jednostavnim pritiskom gumba

  Samo vam automatski aparat za espresso Intelia tvrtke Saeco pruža savršen doživljaj espresso kave jer se lako koristi, prilagođava i čisti. Pripremite cappuccino, latte macchiato, espresso ili vruću vodu – sve je moguće. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Saeco Intelia Super-automatski aparat za espresso

Automatski nastavak za mliječnu pjenu, Srebrna HD8752/49 Pronađi slične proizvode

L'Amore Di Cafee - Strastvena priča koja traje i traje!

16 jedinstvenih specijaliteta jednim pritiskom tipke

Espresso i kava jednostavnim pritiskom gumba

S vrhunskim nastavkom tvrtke Saeco za automatsku pripremu mliječne pjene

 • Cappuccinatore koji se može prati u stroju za pranje posuđa

  Cappuccinatore koji se može prati u stroju za pranje posuđa

  Održavajte aparat za espresso tvrtke Saeco u najboljem stanju, tako da automatski Cappuccinatore jednostavno operete mlakom vodom ili izravno u stroju za pranje posuđa.

 • Zahvaljujući potpuno keramičkim mlincima kava neće imati zagoreni okus

  Zahvaljujući potpuno keramičkim mlincima kava neće imati zagoreni okus

  Ovaj aparat za espresso ima potpuno keramičke mlince. Saeco koristi keramičke mlince zbog postojanog mljevenja i zato što ne pregrijavaju zrna kave, a istovremeno jamče savršen espresso. Keramika osigurava dugotrajne radne značajke i potpuno tih rad.

 • Na kavu ne morate čekati zahvaljujući grijaču koji se brzo zagrijava

  Na kavu ne morate čekati zahvaljujući grijaču koji se brzo zagrijava

  Uz Saeco grijač za brzo zagrijavanje vaš je aparat uvijek spreman. Sada više nećete morati čekati da skuhate novi espresso, nego možete kuhati kavu za kavom.

 • Spremite omiljene postavke za kavu

  Spremite omiljene postavke za kavu

  Uvijek ćete dobiti savršenu šalicu espressa skuhanog prema vašim željama zahvaljujući našoj inovativnoj funkciji memoriranja koja vam omogućuje prilagođavanje postavki za količinu, jačinu i temperaturu kave prema svom ukusu. Uživajte u vrhunskom napitku u svojoj omiljenoj šalici samo jednim pritiskom gumba.

 • Prilagodljivi žlijeb sprječava gubitak topline i osigurava savršeno pristajanje svim šalicama

  Prilagodljivi žlijeb sprječava gubitak topline i osigurava savršeno pristajanje svim šalicama

  Prilagodljivi žlijeb na aparatu za espresso osigurava pristajanje svih šalica i sprječava prolijevanje ili hlađenje kave prilikom ulijevanja kave u šalicu. Zahvaljujući prilagodljivom žlijebu espresso se uvijek poslužuje pri odgovarajućoj temperaturi, a aparat ostaje čist.

 • Lako čišćenje zahvaljujući dijelovima koji se mogu prati u stroju

  Lako čišćenje zahvaljujući dijelovima koji se mogu prati u stroju

  Kako bi čišćenje bilo jednostavnije, pladanj i nastavak za mliječnu pjenu ili vrč za mlijeko aparata Saeco možete staviti u stroj za pranje posuđa. Time se štedi vrijeme i jamči higijensko čišćenje.

 • Prilagodljivi mlinci omogućuju vam da se igrate s intenzitetom kave

  Prilagodljivi mlinci omogućuju vam da se igrate s intenzitetom kave

  Razne mješavine kave zahtijevaju različite razine granuliranosti kako bi se oslobodila sva punoća okusa. Na ovom je aparatu za espresso moguće prilagoditi 5 postavki granuliranosti mljevenja, od najsitnije za puni bogati espresso do krupnije za laganiju kavu.

 • Lako čišćenje zahvaljujući odvojivom sklopu za kuhanje

  Lako čišćenje zahvaljujući odvojivom sklopu za kuhanje

  Sklop za kuhanje je izum tvrtke Saeco, a nalazi se u srcu svakog automatskog aparata za espresso. Sklopu za kuhanje lako je pristupiti sprijeda ili sa strane, ovisno o modelu. Može se lako odvojiti i isprati pod mlazom vode radi jednostavnog čišćenja i maksimalne higijene.

 • Aparat će uvijek biti čist zahvaljujući automatskom čišćenju i uklanjanju kamenca

  Aparat će uvijek biti čist zahvaljujući automatskom čišćenju i uklanjanju kamenca

  Tvrtka Saeco dizajnirala je ovaj aparat za espresso tako da svoj sklop za kuhanje kave automatski pere vodom prilikom pokretanja ili isključivanja aparata, čime se osigurava odličan, svjež okus svake šalice kave. Redovitim uklanjanjem kamenca produžuje se trajanje aparata za espresso. Ovaj aparat ne samo da će vas obavijestiti kada uklanjanje kamenca bude potrebno nego će pokrenuti automatski postupak uklanjanja kamenca i voditi vas kroz postupak jasnim porukama na zaslonu kada bude potrebno vaše sudjelovanje. Uklanjanje kamenca nikada nije bilo jednostavnije!

 • Jasno korisničko sučelje s oznakama u boji

  Jasno korisničko sučelje s oznakama u boji

  Uživajte u izravnoj i jasnoj interakciji zahvaljujući preglednom sučelju s ikonama. Kako bi se osigurala maksimalna praktičnost, ikone su označene bojama u skladu s bojama semafora: crvena zahtijeva određeno djelovanje, žuta znači da je aparat za kavu zauzet (npr. u tijeku je zagrijavanje), a zelena naznačuje spremnost za upotrebu.

 • Ukusna mliječna pjena zahvaljujući automatskom nastavku za mliječnu pjenu

  Ukusna mliječna pjena zahvaljujući automatskom nastavku za mliječnu pjenu

  Ovaj Saeco aparat za espresso maksimalno pojednostavljuje pripremu ukusnog cappuccina zahvaljujući automatskom nastavku za mliječnu pjenu koji bariste nazivaju "cappuccinatore". Nastavak za mliječnu pjenu vuče mlijeko izravno iz tetrapaka ili vrča te zatim automatski stvara pjenu i šalje ju izravno u vašu šalicu. Samo jednim dodirom možete trenutno uživati u ukusnoj, kremastoj pjeni.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: