SmartPro Active

Robotski usisivač

  SmartPro Active

  Robotski usisivač

  Temeljito i jednostavno napredno čišćenje

  Robotski usisivač SmartPro Active tvrtke Philips čisti umjesto vas. Zahvaljujući sustavu za pametno prepoznavanje, robotski usisivač optimizira strategiju za temeljito čišćenje doma. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

SmartPro Active Robotski usisivač

sustav čišćenja u 3 koraka, 120 minuta rada, Dod. za brisanje koji se lako postavlja, Virtualni zid FC8820/01 Pronađi slične proizvode

Temeljito i jednostavno napredno čišćenje

Uz sustav za pametno prepoznavanje i čišćenje u 3 koraka

 • Infracrveni senzori za otkrivanje i izbjegavanje prepreka

  Infracrveni senzori za otkrivanje i izbjegavanje prepreka

  Novi robotski usisavač tvrtke Philips opremljen je sa 6 infracrvenih senzora za otkrivanje i izbjegavanje prepreka poput zidova, svjetiljki ili kabela, za pažljivo čišćenje podova. Napokon ćete moći uživati u čistoj kući bez truda.

 • Automatski se vraća u baznu stanicu na punjenje

  Automatski se vraća u baznu stanicu na punjenje

  Kada se baterija robotskog usisavača tvrtke Philips gotovo isprazni, automatski će se povući u priključnu stanicu na punjenje, kako bi bio spreman za sljedeću sesiju čišćenja.

 • Zakažite tjedno čišćenje

  Zakažite tjedno čišćenje

  Aparat za čišćenje ima funkciju programiranja sesija čišćenja za tjedan dana unaprijed, uz mogućnost postavljanja različitog vremena za svaki dan. Robot će se aktivirati čak i ako niste kod kuće, kako biste po povratku mogli uživati u čistoj kući.

 • Snažna litij-ionska baterija za 120 minuta rada

  Snažna litij-ionska baterija za 120 minuta rada

  Snažna litij-ionska baterija ima dulji vijek trajanja od standardnih baterija, a kraće se puni. Novi robotski usisavač može usisavati do 120 min.

 • sustav čišćenja u 3 koraka, uključujući funkciju suhog čišćenja podova

  sustav čišćenja u 3 koraka, uključujući funkciju suhog čišćenja podova

  Prvo dvije izuzetno dugačke četke guraju prljavštinu i prašinu na put kojim se robot kreće. Zatim mlaznica usisava prljavštinu i prašinu zahvaljujući snažnom motoru. Naposljetku jastučić za brisanje koji se lako postavlja poboljšava čišćenje sakupljajući s podova čak i najsitniju prašinu.

 • Robot prepoznajte najprljavije površine i čisti ih dubinski

  Robot prepoznajte najprljavije površine i čisti ih dubinski

  Zahvaljujući senzoru za prašinu, robot automatski prepoznaje površine na kojima se nakupilo najviše prašine i na tim površinama ostaje nekoliko sekundi više kako bi ih dubinski očistio.

 • Mlaznica koja prati konture prilagođava se neujednačenim podovima

  Mlaznica koja prati konture prilagođava se neujednačenim podovima

  Robotski usisavač ima pomičnu mlaznicu koja prati konture podova, tepiha, sagova itd. kako bi osigurala dobre rezultate čišćenja.

 • 4 načina čišćenja za prilagođavanje raznim površinama

  4 načina čišćenja za prilagođavanje raznim površinama

  4 načina čišćenja za prilagođavanje raznim površinama u vašem domu. Kada uoči relativno veliku površinu, robot će se prebaciti u paralelni cik-cak način rada. U načinu rada za odbijanje, robot će se kretati ravno sve dok ne naiđe na predmet od kojega će se odbiti u drugi, nasumičan smjer. U spiralnom načinu rada, robot se kreće spiralno, u sve većim kružnim lukovima. U načinu rada za praćenje zidova, robot će usisavati držeći se zidova.

 • TURBO usisavanje za intenzivno čišćenje

  TURBO usisavanje za intenzivno čišćenje

  Turbo usisavanje omogućava intenzivno čišćenje.

 • Daljinski upravljač za upravljanje robotom s udaljenosti

  Daljinski upravljač za upravljanje robotom s udaljenosti

  Pomoću daljinskog upravljača robotskim usisavačem možete upravljati s udaljenosti i poslati mu nekoliko naredbi. Možete ga pokrenuti/zaustaviti, usmjeriti ga, promijeniti mu putanju čišćenja ili ga poslati u priključnu stanicu.

 • Virtualni zid onemogućava robotu prelazak određenih granica

  Virtualni zid onemogućava robotu prelazak određenih granica

  Virtualni zid stvara nevidljivu granicu koju robot ne može prijeći. Tu nevidljivu granicu možete koristiti kako biste robota ograničili na određenu sobu ili površinu, kako biste mu onemogućili približavanje električnim ili računalnim kabelima, lomljivim predmetima na podu itd. Virtualni zid širok je približno 2 metra.

 • Sustav za pametno prepoznavanje način čišćenja prilagođava okruženju

  Novi robotski usisavač opremljen je sustavom za pametno prepoznavanje, kombinacijom pametnih čipova, do 25 senzora, žiroskopom i akcelerometrom, što mu omogućava učinkovito samostalno čišćenje. Robot prepoznaje okruženje i odabire optimalnu strategiju za što brže čišćenje vašeg doma. Robot se neće zaglaviti, a prema potrebi se vraća u svoju priključnu stanicu.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: