DVD reproduktor

  DVD Video

  DVD reproduktor

  Za oštrije i čistije slike

  Reproduktor vaših snova s besprijekornom, realističnom slikom i mogućnošću reprodukcije gotovo svakog diska! DVD reproduktor DVP2880 tvrtke Philips pruža vam istinski filmski i glazbeni doživljaj. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

DVD reproduktor

HDMI 1080p, USB 2.0, DivX Ultra, CinemaPlus DVP2880/58 Pronađi slične proizvode

Za oštrije i čistije slike

uz HDMI poboljšanje od 1080p

 • HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  HDMI 1080p za nadogradnju na visoku rezoluciju koja omogućava oštriju sliku

  Nadogradnja na HDMI 1080p omogućava kristalno čistu sliku. U filmovima standardne rezolucije sada možete uživati u punoj visokoj rezoluciji, što znači više detalja i slika vjernija stvarnoj. Progresivno skeniranje (naznačeno slovom "p" u oznaci "1080p') uklanja strukturu linija koja prevladava na zaslonima televizora, osiguravajući beskompromisno oštru sliku. Na kraju, HDMI predstavlja izravnu digitalnu vezu kojom se može prenositi nekomprimirani digitalni video visoke rezolucije, kao i digitalni višekanalni audio bez konverzije na analogni format - to znači savršenu kvalitetu slike i zvuka, u potpunosti bez šuma.

 • CinemaPlus za bolju, oštriju i jasniju sliku

  CinemaPlus za bolju, oštriju i jasniju sliku

  Uživajte u oku ugodnoj slici koja je izuzetno oštra i može se usporediti sa stvarnom. Inteligentni algoritam CinemaPlus primjenjuje se na svaki piksel u svakoj sličici, analizirajući ga prije optimizacije oštrine i postojanosti boje. Rezultat je očit - vidjet ćete više detalja, slika će biti kristalno čista i sve će izgledati izuzetno prirodno. Filmske večeri više nikada neće biti iste.

 • ProReader Drive pruža glatku reprodukciju gotovo bilo kojeg diska

  ProReader Drive pruža glatku reprodukciju gotovo bilo kojeg diska

  ProReader Drive omogućava bezbrižno uživanje u glazbi i videozapisima. Čak i kada imate stare diskove koji su prljavi ili imaju ogrebotine, možete biti sigurni da će se glazba s njih reproducirati od početka do kraja - bez ikakve naznake da su oštećeni. Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji, ProReader Drive pretvara slabe analogne signale u snažne digitalne te izvlači informacije, čime se postiže glatka reprodukcija lošijih diskova. Ako se tome doda mogućnost čitanja gotovo bilo kojeg formata videozapisa, ProReader Drive pruža nenadmašnu sigurnost da će se sve što u njega ubacite definitivno reproducirati.

 • Certifikat za DivX Ultra pruža bolju reprodukciju DivX videozapisa

  Certifikat za DivX Ultra pruža bolju reprodukciju DivX videozapisa

  Podrška za DivX omogućava vam uživanje u videozapisima kodiranima za DivX i filmovima s interneta, uključujući holivudske filmove koje ste kupili, u udobnosti dnevnog boravka. Medijski format DivX je tehnologija komprimiranja utemeljena na formatu MPEG-4 koja omogućava spremanje velikih datoteka poput filmova, foršpana ili glazbenih videozapisa na medije kao što su CD-R/RW i DVD diskovi s mogućnošću snimanja koje ćete onda reproducirati na svom Philips Blu-ray ili DVD reproduktoru s DivX Ultra certifikatom. DivX Ultra reprodukciju u formatu DivX kombinira s odličnim značajkama kao što su integrirani titlovi, veći broj jezika za audio te više zapisa i izbornika u jednom praktičnom formatu datoteke.

 • EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink za upravljanje svim HDMI CEC uređajima jednim daljinskim upravljačem

  EasyLink omogućava upravljanje većim brojem uređaja kao što su DVD/Blu-ray reproduktori, soundbar zvučnik, kućno kino, televizori itd. pomoću jednog daljinskog upravljača. Koristi standardni protokol HDMI CEC za dijeljenje funkcija između uređaja putem HDMI kabela. Jednim pritiskom tipke možete istovremeno upravljati svim povezanim uređajima koji podržavaju HDMI CEC. Funkcije poput stanja pripravnosti i reprodukcije sada se mogu pokrenuti izuzetno lako.

 • USB Media Link za reprodukciju multimedije s USB flash pogona

  USB Media Link za reprodukciju multimedije s USB flash pogona

  Univerzalna serijska sabirnica ili USB je standard protokola koji se koristi za povezivanje računala, periferne opreme i potrošačke elektroničke opreme. Uz USB Media Link sve što trebate je priključiti USB uređaj, odabrati film, glazbu ili fotografiju i pokrenuti reprodukciju.

 • Značajka Screen Fit za uvijek optimalan prikaz

  Značajka Screen Fit za uvijek optimalan prikaz

  Bez obzira na to što gledate, na bilo kojem televizoru, značajka Screen Fit pobrinut će se da se slika prikazuje preko cijelog zaslona. Uklonit će se iritantne crne trake s vrha i dna zaslona, bez napornog ručnog podešavanja. Jednostavno pritisnite gumb Screen Fit, odaberite format i uživajte u filmu prikazanom preko cijelog zaslona

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: