Komplet USB baterija

  Komplet USB baterija

  Višestruko punjenje u pokretu

  Osigurajte napajanje gdje i kada vam zatreba – baterija pruža dodatni kapacitet za više od 1 dodatnog punjenja. 2 USB priključnice omogućavaju istovremeno punjenje 2 uređaja. Izuzetno brzo punjenje uz 2,1 A. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Višestruko punjenje u pokretu

pomoću prijenosne rezervne jedinice za napajanje

 • Skriveni indikator napajanja omogućava brzu provjeru statusa

  Diskretan i energetski učinkovit, skriveni LED indikator prikazuje se nakon pritiska gumba i prikazuje status napunjenosti baterija u tren oka.

 • Radi bilo gdje – odlično kada niste u blizini izvora napajanja

  Čak i ako niste blizu zidne utičnice ili punjača u automobilu, bateriju uređaja možete napuniti pomoću ove praktične baterije. Inteligentna baterija najprije isporučuje napajanje uređaju, tako da je nakon uporabe možete odvojiti te i baterija vašeg uređaja bit će puna.

 • U kompletu je micro-USB kabel za povezivanje i punjenje

  Priloženi micro-USB na USB 2.0 kabel namijenjen je uporabi s mobilnim telefonima, digitalnim fotoaparatima i drugim prijenosnim uređajima s micro-USB vezom. Nosite ga sa sobom, držite ga na stolu ili zamijenite kabel koji ste izgubili kako biste uvijek bili spremni za povezivanje i punjenje kada to zatrebate.

 • Svoje uređaje možete puniti više puta dok ste u pokretu

  Ovaj prijenosni izvor napajanja osigurava dodatni izvor napajanja za preko dva punjenja u pokretu. Ponesite ga sa sobom na putovanje i osigurajte rezervno napajanje onda kad vam je potrebno.

 • Radi s USB uređajima

  Univerzalna jedinica ima USB priključak za korištenje s USB uređajima koji se na jedinicu priključuju pomoću USB kabela. USB kabel možda već imate, a možete ga i zasebno kupiti.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: