Zidna stanica

  Zidna stanica

  Priključno postolje za punjenje

  Omogućite svom uređaju iPhone ili iPod sigurno i zaštićeno mjesto za punjenje. Jedinstveni dizajn s jastučićem na gornjem dijelu pruža potporu bez potrebe za nepraktičnim umetanjem. U uredu, spavaćoj sobi, kuhinji - bilo gdje gdje vam treba praktično i bežično rješenje za punjenje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Priključno postolje za punjenje

za sigurno i uredno napajanje

 • Omogućava više energije i brže punjenje

  Omogućava više energije i brže punjenje

  Nemojte sjediti i čekati da se uređaj napuni! Veća izlazna snaga ovog punjača osigurava potpuno punjenje uređaja u kraćem roku u usporedbi sa standardnim punjačima manje snage.

 • Dizajn bez neurednih kabela - nema nepraktičnih umetaka

  Gornji dio s jastučićem pruža potporu uređaju iPhone ili iPod bez potrebe za nepraktičnim umecima, održavajući područje urednim i bez kabela. Priključak je skriven u jastučiću, što omogućava diskretno i privlačno rješenje za punjenje.

 • Priključak koji se pomiče omogućava najbolji položaj

  30-pinski priključak može se pomicati, tako da uređaj možete jednostavno nasloniti na zid, bez potrebe za nepraktičnim postoljima ili umecima.

 • Priključna stanica za sigurno i uredno punjenje

  Priključna stanica montirana na zid omogućava vašem uređaju iPhone ili iPod sigurno i zaštićeno mjesto za punjenje. Jednostavno priključite stanicu u zid i u nju stavite iPod ili iPhone - tako iPod ili iPhone neće biti na podu gdje bi ga netko mogao nagaziti nego na povišenoj stanici, daleko od prolivenih tekućina i nereda koji obično vlada na radnim površinama.

 • Sigurno punite svoj iPod ili iPhone

  Ako svoj iPod ili iPhone priključite u žični punjač i ostavite ga na podu ili na radnoj površini, postoji opasnost da će netko na njega stati ili da će ga oštetiti prolivene tekućine i prskanja. No ako koristite zidni punjač, vaš iPod ili iPhone punit će se na sigurnom i zaštićenom mjestu.

 • Pretvorite bilo koju utičnicu u praktičnu priključnu stanicu

  U uredu, spavaćoj sobi, kuhinji - WallDock se lako može ukopčati na bilo kojem mjestu gdje vam treba praktično bežično rješenje za punjenje. Osim toga, dovoljno je malen da ga možete nositi sa sobom na putovanja kako biste bili spremni za punjenje odmah po dolasku.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: