Audio sustav za automobil

  SDHC

  Audio sustav za automobil

  Iskusite ugođaj glazbe uživo u automobilu

  CE135BT tvrtke Philips omogućava vam uživanje u glazbi iz raznih izvora u automobilu. Ostanite povezani s glazbom na mobilnom telefonu i preuzimajte važne pozive zahvaljujući ugrađenom Bluetooth® prijemniku. Osim toga, prednja ploča može se odvojiti, iz sigurnosnih razloga. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

CarStudio Audio sustav za automobil

USB/SDHC, Bluetooth CE135BT/10 Pronađi slične proizvode

Iskusite ugođaj glazbe uživo u automobilu

Opsesija zvukom

 • Music Zone za prilagodbu područja najboljeg ozvučenja

  Music Zone za prilagodbu područja najboljeg ozvučenja

  Inovativna tehnologija Music Zone tvrtke Philips omogućava vozaču i njegovim suputnicima uživanje u glazbi uz živopisniji prostorni efekt, upravo onako kako je to izvođač zamislio. Korisnici lako mogu mijenjati zone slušanja glazbe od vozača do suputnika i natrag kako bi se postigao najbolji zvučni fokus u automobilu. Namjenski gumb za kontrolu zona pruža tri prethodno definirane postavke – Left (lijevo), Right (desno) i Front (sprijeda) (i All (Sve)) – kako biste lako i dinamično najbolje zadovoljili potrebe slušanja kada ste sami ili sa suputnicima.

 • Dinamičko pojačanje basova elektronički poboljšava niske tonove

  Dinamičko pojačanje basova elektronički poboljšava niske tonove

  Uključite dinamičko pojačanje basova (DBB) i niske frekvencije basova bit će elektronički poboljšane kako bi se dobila dosljedna reprodukcija zvuka, posebno kad je jačina zvučnika postavljena na nisku razinu. Uživat ćete u slušanju impresivnih bas tonova.

 • Za trenutno pretraživanje ili brzi pristup pretražujte po mapi ili pjesmi

  Za trenutno pretraživanje ili brzi pristup pretražujte po mapi ili pjesmi

  Ova funkcija omogućava vam mnogo brže pronalaženje pjesme ili albuma pretraživanjem pjesama ili mapa, a to su uobičajeni sadržaji USB/SDHC uređaja. Uz najmenski gumb za mapu/pjesmu potrebna su samo tri jednostavna koraka za pretraživanje – pritisnite mapu/pjesmu, okrenite regulator glasnoće i pritisnite za odabir. Ovaj jednostavni proces omogućava vam brzo i lako pretraživanje glazbe, tako da se možete usredotočiti na vožnju.

 • MAX Sound za trenutno pojačanje snage

  MAX Sound za trenutno pojačanje snage

  MAX Sound tehnologija omogućava trenutno pojačanje basa i visokih tonova, najbolje iskorištavajući kontrolu glasnoće i trenutno stvarajući najimpresivniji doživljaj slušanja samo pritiskom gumba. Sofisticirani elektronički sklop kalibrira postojeći zvuk i postavke glasnoće, trenutno pojačavajući bas, visoke tonove i glasnoću do maksimalnih razina, bez izobličenja. Krajnji rezultat je primjetno pojačanje i spektra zvuka i glasnoće te pojačanje zvuka koje će unaprijediti svaku vrstu glazbe.

 • Ugrađeni Bluetooth prijemnik za pozive i usmjeravanje glazbe

  Ugrađeni Bluetooth prijemnik za pozive i usmjeravanje glazbe

  Bluetooth hands-free značajka omogućava vam sigurnu uporabu mobilnog telefona tijekom vožnje, tako da ne morate propustiti nijedan važan poziv. Ugrađeni Bluetooth® prijemnik omogućava vam i praktično usmjeravanje glazbenih datoteka s telefona na sustav za zabavu u automobilu.

 • Utori za USB i SDHC kartice za MP3/WMA reprodukciju

  Utori za USB i SDHC kartice za MP3/WMA reprodukciju

  Zahvaljujući mogućnosti potpunog prijenosa datoteka lako možete uživati u praktičnom i zabavnom pristupu digitalnoj glazbi putem ugrađenih utora za USB i SDHC kartice.

 • Ugrađena 4 pojačala snage 50 W za odličnu kvalitetu zvuka

  Ugrađena 4 pojačala snage 50 W za odličnu kvalitetu zvuka
 • Odvojiva prednja ploča štiti od krađe

  Odvojiva prednja ploča štiti od krađe
 • LCD visokog kontrasta za savršen prikaz

  LCD visokog kontrasta

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: