Nije mapirano

3D zaslon, bez potrebe za naočalama

  3D zaslon, bez potrebe za naočalama

  Iskusite 3D prikaz zapanjujuće dubine

  Prenosite svoje poruke u zapanjujućem 3D prikazu, uz odličnu kvalitetu slike i bez potrebe za posebnim naočalama. Uz 28 prikaza možete prikazivati zavidnu sliku koja će oduševiti publiku. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Signage Solutions 3D zaslon, bez potrebe za naočalama

55 inča, edge LED pozadinsko osvjetljenje, Full HD, Autostereoskopski 3D BDL5535VS/00 Pronađi slične proizvode

Iskusite 3D prikaz zapanjujuće dubine

Bez potrebe za posebnim naočalama

 • Autostereoskopski 3D

  Autostereoskopski 3D

  Uživajte u zapanjujućem 3D doživljaju bez potrebe za posebnim naočalama zahvaljujući autostereoskopskom 3D efektu. Koristeći lentikularnu tehnologiju, osigurava izuzetnu jasnoću i dubinu te još realističniji 3D doživljaj u kojem ćete više uživati.

 • Dizajniran za rad bez prestanka

  Dizajniran za rad bez prestanka

  Budući da poslovanje nikada ne prestaje, naši zasloni za prikaz u javnim prostorima dizajnirani suza korištenje bez prestanka. Modeli iz ove serije koriste prednosti superiorne tehnologije i tako jamče višu razinu kvalitete, što znači da se možete pouzdati u njihovu neprekidnu pouzdanost.

 • Full HD LED tehnologija za briljantne slike

  Bijele LED diode uređaji su čvrstog stanja koji brže postižu punu, dosljednu svjetlinu, čime se štedi vrijeme pokretanja. LED diode ne sadrže živu pa se mogu ekološki reciklirati i odložiti. LED diode omogućavaju bolju kontrolu prigušivanja LCD pozadinskog osvjetljenja, što rezultira izuzetno visokim omjerom kontrasta. Osim toga, omogućavaju vrhunsku reprodukciju boja zahvaljujući dosljednoj svjetlini cijelim zaslonom.

 • 28 lentikularnih prikaza za nevjerojatnu glatku 3D sliku

  Uz 28 lentikularnih prikaza možete "zavirivati" oko virtualnih objekata na 3D zaslonu te uživati u najboljim i zapanjujućim 3D vizualnim efektima koji su dostupni.

 • Zaslon s dvostrukim načinom rada za 3D i 2D

  Zaslon se može koristiti za razne primjene jer se može koristiti i u 2D i 3D načinu rada. 4K UHD rezolucija omogućava odličnu kvalitetu slike i vjernu reprodukciju boja u 2D i 3D načinima rada. Integrirana jezgra za stvaranje slike osobama koje se bave kreiranjem sadržaja i krajnjim korisnicima pruža potpunu kontrolu nad kvalitetom i značajkama efekta dubine slike.

 • Prilagodljivi skočni efekti za optimizaciju 3D efekta

  Prožimajući skočni efekti koji kao da izlaze iz zaslona mogu se prilagoditi kako bi se 3D efekt prilagodio svakoj primjeni.

 • U stražnjoj ploči nalazi se prostor za smještanje malog računala

  Profesionalna računala dio su većine instalacija za prikaz u javnim prostorima. Ona često povećavaju ukupnu dubinu za smještanje zaslona i broj potrebnih kabela. Stoga smo dizajnirali ovaj zaslon koji ima Smart Insert u stražnjoj ploči koji je idealan za integraciju profesionalnih SFF (small form factor) računala. Osim toga, sustav upravljanja kabelima pruža odlično rješenje za uredno i profesionalno smještanje kabela.

 • Postupak optičkog spajanja za visok kontrast i sjajne boje

  Optičko spajanja odnosi se na zaštitno staklo zalijepljeno ispred zaslona. Spojeni zaslon povećava omjer kontrasta kroz smanjivanje količine odbijenog svjetla iz okolne. Optičko spajanje povećava trajnost i izdržljivost zaslona.

 • Rješenje za 3D sustav

  Rješenje za sustav osmišljeno je za maksimalno ponovno korištenje sadržaja/koncepata iz 2D svijeta. To se ostvaruje prilagodljivim formatom 2D-plus-Depth koji omogućava razdvajanje stvaranja sadržaja i vizualizacije sadržaja. Jezgra za stvaranje slike integrirana u autostereoskopske 3D zaslone podržava jedinstveni format slike Declipse za istinski 3D efekt koji će vas navesti da se osvrćete.

 • Vizualizacija 3D sadržaja

  Uz 3D zaslone prilažu se softverski alati za reprodukciju 3D sadržaja i kontrolu parametara vizualizacije 3D i 2D sadržaja. Stvarni 3D sadržaj može se stvoriti pomoću programskih dodataka dostupnih za popularne softverske pakete 3D animacije. Postojeći 2D ili stereo sadržaj može se pretvoriti u format 2D-plus-Depth. Format 2D-plus-Depth kompatibilan je s postojećim alatima za kompresiju jer je dodatna širina pojasa dubine mala.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: