Nije mapirano

Zaslon za video-zid

  Zaslon za video-zid

  Napravite zapanjujuće video-zidove

  Kreirajte video-zidove koji oduzimaju dah uz naš asortiman modela za video-zidove. Uz gotovo nepostojeći okvir i zapanjujuću Full HD kvalitetu slike, zajamčeno ćete kreirati nezaboravan vizualni doživljaj. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Zaslon za video-zid

46 inča, Direct LED pozadinsko osvjetljenje, Full HD BDL4682XL/00 Pronađi slične proizvode

Napravite zapanjujuće video-zidove

uz ovaj LED zaslon bez okvira

 • FailOver osigurava neprekinut sadržaj

  FailOver osigurava neprekinut sadržaj

  Kad su u pitanju zahtjevne komercijalne primjene, od ključne je važnosti da ne dođe do prekida sadržaja. Iako je malo vjerojatno da će se sa sadržajem dogoditi nešto strašno, FailOver pruža stalnu zaštitu zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja omogućava reprodukciju rezervnog sadržaja na zaslonu u slučaju da dođe do prekida rada multimedijskog reproduktora. FailOver se automatski aktivira u slučaju prekida signala iz primarnog ulaza. Jednostavno odaberite primarni ulaz i FailOver ulaz i bit ćete zaštićeni.

 • DVI lančana veza

  DVI lančana veza

  Kreirajte video-zid s do 150 zaslona u konfiguraciji 15 x 10 uz DVI lančanu vezu. Jednostavno povežite DVI izlaz jednog zaslona s DVI ulazom drugog zaslona i uživajte u najboljem doživljaju video-zida.

 • Dizajniran za rad bez prestanka

  Dizajniran za rad bez prestanka

  Budući da poslovanje nikada ne prestaje, naši zasloni za prikaz u javnim prostorima dizajnirani suza korištenje bez prestanka. Modeli iz ove serije koriste prednosti superiorne tehnologije i tako jamče višu razinu kvalitete, što znači da se možete pouzdati u njihovu neprekidnu pouzdanost.

 • Full HD LCD zaslon od 1920 x 1080 piksela

  Ovaj zaslon ima rezoluciju koja se naziva Full HD. Vrhunska tehnologija LCD zaslona pruža punu visoku rezoluciju širokog zaslona koja uključuje 1080 progresivnih linija od kojih svaka ima 1920 piksela. Tako se postiže najbolja moguća kvaliteta slike za ulazne HD signale s do 1080 linija. Pomoću progresivnog skeniranja daje briljantne slike bez titranja, optimalne svjetline i sjajnih boja. Ova živa i oštra slika omogućit će vam poboljšani vizualni doživljaj.

 • Direct LED pozadinsko osvjetljenje

  Uživajte u superiornoj ujednačenosti svjetla uz Direct LED pozadinsko osvjetljenje koje pruža još veće omjere kontrasta. Čišće bijele nijanse pružaju još bogatiju paletu boja poboljšavajući uzvrat boje, što znači da će vaš doživljaj gledanja biti još zabavniji nego prije. Ukupni troškovi vlasništva bit će manji uz znatno manju potrošnju energije.

 • Dizajn bez okvira osigurava predivne video-zidove

  Napravite zapanjujuće video-zidove kombinirajući zaslone bez okvira. Moguća je konfiguracija koja sadrži do 15 x 10 zaslona, a zahvaljujući najužim okomitim stupovima dostupnima na tržištu jedva ćete primijetiti prostor između slika, što znači da ćete uživati u nevjerojatnom i nezaboravnom vizualnom doživljaju.

 • Visoka svjetlina za jasniju sliku

  Uživajte u jasnijoj slici u područjima veće ambijentalne svjetline zahvaljujući zaslonu sa 700 nita. Vaša publika uživat će u kvalitetnijoj slici i optimalnom doživljaju gledanja na lokacijama koje nisu pod izravnom sunčevom svjetlošću, ali su ipak natprosječno svijetle.

 • Napredna kalibracija boja

  Osigurajte ujednačenu boju na svim zaslonima u mreži pomoću našeg naprednog alata za kalibraciju boje. Ovaj alat automatski će prilagoditi sve zaslone postavljene na javnom mjestu kako bi se osigurala vrhunska ujednačenost boja i time publici omogućio nezaboravan vizualni doživljaj.

 • U stražnjoj ploči nalazi se prostor za smještanje malog računala

  Profesionalna računala dio su većine instalacija za prikaz u javnim prostorima. Ona često povećavaju ukupnu dubinu za smještanje zaslona i broj potrebnih kabela. Stoga smo dizajnirali ovaj zaslon koji ima Smart Insert u stražnjoj ploči koji je idealan za integraciju profesionalnih SFF (small form factor) računala. Osim toga, sustav upravljanja kabelima pruža odlično rješenje za uredno i profesionalno smještanje kabela.

 • Softverski paket Smart Control

  Kontrolirajte sve zaslone za prikaz u javnim prostorima u svojoj mreži i upravljajte njima pomoću ovog moćnog softverskog alata koji vam omogućava centralnu promjenu postavki zaslona putem RJ45 ili RS232 priključka. Smart Control omogućava postavljanje videoulaza, promjenu postavki boje, postavljanje ID-a zaslona prilikom stvaranja videozidova i čak utvrđivanje statusa svakog zaslona, što vam pruža mogućnost centralnog upravljanja svim zaslonima.

 • IR Passthrough

  Upravljajte svim zaslonima u mreži zaslona za javni prikaz jednim daljinskim upravljačem, i to s primarnog zaslona. Upravljanje je jednostavno i praktično te nećete morati brinuti da će se promijeniti konfiguracijske postavke drugih zaslona prilikom uporabe jedinice za daljinsko upravljanje.

 • Mogućnost upravljanja preko mreže: RJ45

  Jednostavno upravljanje zaslonom dostupno je zahvaljujući LAN (RJ45) ulazu. Svaki zaslon možete konfigurirati ili brzo i praktično saznati status svakog uređaja putem RJ45 veze.

 • Mogućnost rada u portretnom položaju

  Ovaj zaslon može se sigurno i pouzdano montirati u portretnom položaju.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: