Nije mapirano

LCD monitor

  LCD monitor

  Zapanjujuća kvaliteta slike

  Prenosite kristalno jasne marketinške poruke čak i na lokacijama gdje je sunčeva svjetlost ili rasvjeta jaka. LCD zaslon s 1500 nita pruža nevjerojatnu kvalitetu slike na gotovo bilo kojem mjestu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LCD monitor

117 cm (46"), multimedija, Full HD BDL4651VH/00 Pronađi slične proizvode

Zapanjujuća kvaliteta slike

čak i na lokacijama s jakim osvjetljenjem

 • SmartPower za uštedu energije

  SmartPower za uštedu energije

  Intenzitet pozadinskog osvjetljenja moguće je kontrolirati i prethodno postaviti putem sustava kako bi smanjila potrošnja energije do 50%, što značajno smanjuje troškove energije.

 • Projicira sliku visoke svjetline čak i za danjeg svjetla

  Uživajte u odličnom vizualnom doživljaju čak i u područjima osvijetljenima izravnom sunčevom svjetlošću zahvaljujući ploči s 1500 nita. Visoka svjetlina pruža mnogobrojne mogućnosti primjene, naročito na jako osvijetljenim lokacijama, i osigurava kristalnu čistu sliku na svim lokacijama na kojima svjetlina predstavlja problem. Međutim, kod takvih instalacija važno je osigurati okruženje odgovarajuće temperature u zatvorenom klimatiziranom odjeljku. Pojedinosti o radnim uvjetima u okruženju potražite u uputama.

 • Idealan za upotrebu pod izravnim sunčevim svjetlom

  Zahvaljujući zaslonu izuzetno visoke svjetline, ovaj model idealan je za postavljanje u raznim okruženjima, čak i pod izravnim sunčevim svjetlom. Međutim, kod takvih instalacija važno je osigurati okruženje odgovarajuće temperature u zatvorenom klimatiziranom odjeljku kako se na zaslonu ne bi pojavljivale crne točke.

 • Tanka prednja ploča za moderan izgled

  Tanka prednja ploča zaslonu za prikaz na javnim mjestima osigurava moderan izgled koji se lijepo uklapa u svako okruženje. Štoviše, takav dizajn zaslon čini idealnim za modularne video-zidove.

 • Svjetlina se automatski prilagođava sukladno uvjetima okruženja

  Prilagodba postavki zaslona radi usklađivanja s ambijentalnim osvjetljenjem okruženju bez djelovanja korisnika.

 • Full HD LCD zaslon od 1920 x 1080 piksela

  Ovaj zaslon ima rezoluciju koja se naziva Full HD. Vrhunska tehnologija LCD zaslona pruža punu visoku rezoluciju širokog zaslona koja uključuje 1080 progresivnih linija od kojih svaka ima 1920 piksela. Tako se postiže najbolja moguća kvaliteta slike za ulazne HD signale s do 1080 linija. Pomoću progresivnog skeniranja daje briljantne slike bez titranja, optimalne svjetline i sjajnih boja. Ova živa i oštra slika omogućit će vam poboljšani vizualni doživljaj.

 • U skladu je s RoHS standardima za brigu o okolišu

  Tvrtka Philips dizajnira i proizvodi zaslone u skladu sa strogim RoHS (Restriction of Hazardous Substances – ograničenja vezana uz opasne tvari) standardima koji ograničavaju korištenje olova i drugih toksičnih tvari koje mogu štetiti okolišu.

 • Senzor temperature procjenjuje stanje

  Ovaj zaslon za korištenje u javnim prostorima ima senzor temperature koji prati njegovo stanje. U slučaju da unutarnja temperatura prijeđe prethodno postavljeni prag, automatski će se aktivirati dva unutarnja ventilatora koji će zaslon ohladiti do normalne temperature.

 • U stražnjoj ploči nalazi se prostor za smještanje malog računala

  Profesionalna računala dio su većine instalacija za prikaz u javnim prostorima. Ona često povećavaju ukupnu dubinu za smještanje zaslona i broj potrebnih kabela. Stoga smo dizajnirali ovaj zaslon koji ima Smart Insert u stražnjoj ploči koji je idealan za integraciju profesionalnih SFF (small form factor) računala. Osim toga, sustav upravljanja kabelima pruža odlično rješenje za uredno i profesionalno smještanje kabela.

 • Napredna značajka zumiranja pogodna je za modularne video-zidove

  Ugrađena funkcija zumiranja omogućava laku implementaciju modularnog video-zida, bez potrebe za skupom vanjskom opremom. Moguće su razne konfiguracije pa je izrada zapanjujućeg video-zida čista jednostavnost.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: