Nije mapirano

LCD monitor

  LCD monitor

  Potpuni 3D doživljaj

  Prenosite svoje poruke u zapanjujućem 3D prikazu, uz odličnu kvalitetu slike i bez potrebe za posebnim naočalama. Uz 28 prikaza možete prikazivati zavidnu sliku koja će oduševiti publiku. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LCD monitor

107 cm (42"), Autostereoskopski 3D, Full HD BDL4251VS/00 Pronađi slične proizvode

Potpuni 3D doživljaj

bez potrebe za posebnim naočalama

 • Autostereoskopski 3D

  Autostereoskopski 3D

  Uživajte u zapanjujućem 3D doživljaju bez potrebe za posebnim naočalama zahvaljujući autostereoskopskom 3D efektu. Koristeći lentikularnu tehnologiju, osigurava izuzetnu jasnoću i dubinu te još realističniji 3D doživljaj u kojem ćete više uživati.

 • SmartPower za uštedu energije

  SmartPower za uštedu energije

  Intenzitet pozadinskog osvjetljenja moguće je kontrolirati i prethodno postaviti putem sustava kako bi smanjila potrošnja energije do 50%, što značajno smanjuje troškove energije.

 • Dizajniran za rad bez prestanka

  Dizajniran za rad bez prestanka

  Budući da poslovanje nikada ne prestaje, naši zasloni za prikaz u javnim prostorima dizajnirani suza korištenje bez prestanka. Modeli iz ove serije koriste prednosti superiorne tehnologije i tako jamče višu razinu kvalitete, što znači da se možete pouzdati u njihovu neprekidnu pouzdanost.

 • Vizualizacija 3D sadržaja

  Uz 3D zaslone prilažu se softverski alati za reprodukciju 3D sadržaja i kontrolu parametara vizualizacije 3D i 2D sadržaja. Stvarni 3D sadržaj može se stvoriti pomoću programskih dodataka dostupnih za popularne softverske pakete 3D animacije. Postojeći 2D ili stereo sadržaj može se pretvoriti u format 2D-plus-Depth. Format 2D-plus-Depth kompatibilan je s postojećim alatima za kompresiju jer je dodatna širina pojasa dubine mala.

 • Rješenje za 3D sustav

  Rješenje za sustav osmišljeno je za maksimalno ponovno korištenje sadržaja/koncepata iz 2D svijeta. To se ostvaruje prilagodljivim formatom 2D-plus-Depth koji omogućava razdvajanje stvaranja sadržaja i vizualizacije sadržaja. Jezgra za stvaranje slike integrirana u autostereoskopske 3D zaslone podržava jedinstveni format slike Declipse za istinski 3D efekt koji će vas navesti da se osvrćete.

 • Zaslon s dvostrukim načinom rada za 3D i 2D

  Zaslon se može koristiti za razne primjene jer se može koristiti i u 2D i 3D načinu rada. 4K UHD rezolucija omogućava odličnu kvalitetu slike i vjernu reprodukciju boja u 2D i 3D načinima rada. Integrirana jezgra za stvaranje slike osobama koje se bave kreiranjem sadržaja i krajnjim korisnicima pruža potpunu kontrolu nad kvalitetom i značajkama efekta dubine slike.

 • U stražnjoj ploči nalazi se prostor za smještanje malog računala

  Profesionalna računala dio su većine instalacija za prikaz u javnim prostorima. Ona često povećavaju ukupnu dubinu za smještanje zaslona i broj potrebnih kabela. Stoga smo dizajnirali ovaj zaslon koji ima Smart Insert u stražnjoj ploči koji je idealan za integraciju profesionalnih SFF (small form factor) računala. Osim toga, sustav upravljanja kabelima pruža odlično rješenje za uredno i profesionalno smještanje kabela.

 • Tanka prednja ploča za moderan izgled

  Tanka prednja ploča zaslonu za prikaz na javnim mjestima osigurava moderan izgled koji se lijepo uklapa u svako okruženje. Štoviše, takav dizajn zaslon čini idealnim za modularne video-zidove.

 • Full HD LCD zaslon od 1920 x 1080 piksela

  Ovaj zaslon ima rezoluciju koja se naziva Full HD. Vrhunska tehnologija LCD zaslona pruža punu visoku rezoluciju širokog zaslona koja uključuje 1080 progresivnih linija od kojih svaka ima 1920 piksela. Tako se postiže najbolja moguća kvaliteta slike za ulazne HD signale s do 1080 linija. Pomoću progresivnog skeniranja daje briljantne slike bez titranja, optimalne svjetline i sjajnih boja. Ova živa i oštra slika omogućit će vam poboljšani vizualni doživljaj.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: