Nije mapirano

LCD monitor

  LCD monitor

  Najbolji višenamjenski zaslon za prikaz na javnim mjestima

  Kontrolirajte svoje troškove uz ovaj LCD monitor dijagonale 81 cm / 32" s mogućnošću upravljanja putem mreže. Bilo da se koristi u mreži ili kao pojedinačni zaslon za prikaz na javnim mjestima, ovaj model donosi mnoštvo funkcija koje će zadovoljiti i najzahtjevnije primjene za prikaz na javnim mjestima i poslovnim prostorima. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LCD monitor

81 cm (32"), multimedija, HD ready BDL3215E/00 Pronađi slične proizvode

Najbolji višenamjenski zaslon za prikaz na javnim mjestima

namijenjen za primjenu u zatvorenim prostorima

 • HDMI ulaz za potpuno digitalnu vezu visoke rezolucije putem jednog kabela

  HDMI ulaz za potpuno digitalnu vezu visoke rezolucije putem jednog kabela

  HDMI pruža nekomprimiranu digitalnu RGB vezu od izvora do zaslona. Eliminiranjem konverzije u analogni signal, daje besprijekornu sliku. Signal koji nije degradiran smanjuje titranje i omogućava jasniju sliku. HDMI napredno prenosi najvišu izlaznu rezoluciju do uređaja. HDMI ulaz u potpunosti je kompatibilan sa starijim verzijama DVI izvora, ali također uključuje digitalni audio. HDMI koristi HDCP zaštitu od kopiranja.

 • SmartPower za uštedu energije

  SmartPower za uštedu energije

  Intenzitet pozadinskog osvjetljenja moguće je kontrolirati i prethodno postaviti putem sustava kako bi smanjila potrošnja energije do 50%, što značajno smanjuje troškove energije.

 • Dizajniran za rad bez prestanka

  Dizajniran za rad bez prestanka

  Budući da poslovanje nikada ne prestaje, naši zasloni za prikaz u javnim prostorima dizajnirani suza korištenje bez prestanka. Modeli iz ove serije koriste prednosti superiorne tehnologije i tako jamče višu razinu kvalitete, što znači da se možete pouzdati u njihovu neprekidnu pouzdanost.

 • Široki format rezolucije WXGA 1366 x 768 za oštriji prikaz

  Široki format LCD zaslona XGA rezolucije omogućava prikaz 1366 x 768 piksela; WXGA omogućava monitorima da ne koriste isprepletene linije signala, čime se osiguravaju bolje radne značajke zaslona i precizan prikaz boja.

 • Napredna značajka zumiranja pogodna je za modularne video-zidove

  Ugrađena funkcija zumiranja omogućava laku implementaciju matrice video-zida, bez potrebe za skupom vanjskom opremom. Moguća je kombinacija 25 zaslona podijeljenih 5 x 5 vodoravno i okomito.

 • Napredna značajka sprječavanja zadržavanja slike

  Statična slika koja se na zaslonu prikazuje duže vrijeme može dovesti do pojave dvostruke slike ili efekta zadržavanja slike na LCD zaslonima. Iako zadržavanje slike kod LCD zaslona nije trajno, ne želite da se događa, naročito na lokacijama gdje se sadržaj prikazuje svaki dan, cijeli dan.

 • U skladu je s RoHS standardima za brigu o okolišu

  Tvrtka Philips dizajnira i proizvodi zaslone u skladu sa strogim RoHS (Restriction of Hazardous Substances – ograničenja vezana uz opasne tvari) standardima koji ograničavaju korištenje olova i drugih toksičnih tvari koje mogu štetiti okolišu.

 • Daljinsko upravljanje i konfiguriranje uz RS232

  Korisnik može daljinski upravljati zaslonima i podešavati ih pomoću RS232 protokola. Pomoću CEC naredbi možete u potpunosti i u svakom trenutku preuzeti kontrolu nad svim zaslonima unutar svoje mreže.

 • Mogućnost rada u portretnom položaju

  Ovaj zaslon može se sigurno i pouzdano montirati u portretnom položaju.

 • VGA prijenos signala

  Povežite više zaslona kako biste napravili videozid od najviše 150 zaslona koristeći VGA lančano povezivanje i poboljšajte vizualni doživljaj. Ne zahtijevaju dodatan hardver, a podjednako su jednostavni za korištenje i privlačni za vašu publiku.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: