Osobna njega

LCD monitor

  LCD monitor

  Potpuni 3D doživljaj

  Prenosite svoje poruke u zapanjujućem 3D prikazu, uz odličnu kvalitetu slike i bez potrebe za posebnim naočalama. Uz 28 lentikularnih prikaza možete prikazivati zavidnu sliku koja će oduševiti publiku. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LCD monitor

23 inča/58, 4 cm, Autostereoskopski 3D, Full HD BDL2331VS/00 Pronađi slične proizvode

Potpuni 3D doživljaj

bez potrebe za posebnim naočalama

 • Autostereoskopski 3D

  Autostereoskopski 3D

  Uživajte u zapanjujućem 3D doživljaju bez potrebe za posebnim naočalama zahvaljujući autostereoskopskom 3D efektu. Koristeći lentikularnu tehnologiju, osigurava izuzetnu jasnoću i dubinu te još realističniji 3D doživljaj u kojem ćete više uživati.

 • Full HD LCD zaslon od 1920 x 1080 piksela

  Ovaj zaslon ima rezoluciju koja se naziva Full HD. Vrhunska tehnologija LCD zaslona pruža punu visoku rezoluciju širokog zaslona koja uključuje 1080 progresivnih linija od kojih svaka ima 1920 piksela. Tako se postiže najbolja moguća kvaliteta slike za ulazne HD signale s do 1080 linija. Pomoću progresivnog skeniranja daje briljantne slike bez titranja, optimalne svjetline i sjajnih boja. Ova živa i oštra slika omogućit će vam poboljšani vizualni doživljaj.

 • SmartPower za uštedu energije

  Intenzitet pozadinskog osvjetljenja moguće je kontrolirati i prethodno postaviti putem sustava kako bi smanjila potrošnja energije do 50%, što značajno smanjuje troškove energije.

 • Senzor temperature procjenjuje stanje

  Ovaj zaslon za korištenje u javnim prostorima ima senzor temperature koji prati njegovo stanje. U slučaju da unutarnja temperatura prijeđe prethodno postavljeni prag, automatski će se aktivirati dva unutarnja ventilatora koji će zaslon ohladiti do normalne temperature.

 • U skladu je s RoHS standardima za brigu o okolišu

  Tvrtka Philips dizajnira i proizvodi zaslone u skladu sa strogim RoHS (Restriction of Hazardous Substances – ograničenja vezana uz opasne tvari) standardima koji ograničavaju korištenje olova i drugih toksičnih tvari koje mogu štetiti okolišu.

 • 28 lentikularnih prikaza za nevjerojatnu glatku 3D sliku

  Uz 28 lentikularnih prikaza možete "zavirivati" oko virtualnih objekata na 3D zaslonu te uživati u najboljim i zapanjujućim 3D vizualnim efektima koji su dostupni.

 • 2D-plus-Depth

  Format 2D-plus-Depth konvertiran je u 28 različitih prikaza i isprepleten u nevjerojatni 3D

 • Vizualizacija 3D sadržaja

  Uz 3D zaslone prilažu se softverski alati za reprodukciju 3D sadržaja i kontrolu parametara vizualizacije 3D i 2D sadržaja. Stvarni 3D sadržaj može se stvoriti pomoću programskih dodataka dostupnih za popularne softverske pakete 3D animacije. Postojeći 2D ili stereo sadržaj može se pretvoriti u format 2D-plus-Depth. Format 2D-plus-Depth kompatibilan je s postojećim alatima za kompresiju jer je dodatna širina pojasa dubine mala.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: