Fidelio

Philips Fidelio

Nano zvučnik za kućno kino

  Philips Fidelio

  Nano zvučnik za kućno kino

  Sićušan, ali moćan

  Philips Fidelio B1 nano zvučnik za kućno kino pruža snažan, realističan, prožimajući zvuk u nevjerojatno malom kućištu. Uz bežično povezivanje i dizajn bez neurednih kabela prirodno će se uklopiti u svako okruženje kućnog kina. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Fidelio Nano zvučnik za kućno kino

5.1-kanalni bežični niskotonac, Bluetooth® aptX i AAC, 1 HDMI ulaz i HDMI izlaz ARC, Tehnologija Microbeam B1/12 Pronađi slične proizvode

Sićušan, ali moćan

Zapanjujući filmski zvuk

 • Tehnologija Microbeam pruža doista prožimajući zvuk

  Tehnologija Microbeam pruža doista prožimajući zvuk

  Tehnologija Microbeam omogućava snažan, precizan zvuk iz kompaktnog kućišta. Četiri vrlo osjetljive pogonske jedinice (dvije na bočnim stranama i dvije u sredini) raspoređene su u konfiguraciji u kojoj se zvuk usmjerava unakrsno, što omogućava emitiranje zvuka u polju od 180 stupnjeva uz vrlo široko područje najboljeg ozvučenja. Rezultat je kompaktan, dinamičan zvučnik za kućno kino koji vas uvlači dublje u akciju.

 • Vodilica zvučnog vala visokotonca omogućava vam da čujete svaki detalj

  Vodilica zvučnog vala visokotonca omogućava vam da čujete svaki detalj

  Dvije vodilice zvučnog vala visokotonca na gornjem dijelu zvučnika obogaćuju zvuk hi-fi svojstvima. Svaka vodilica zvučnog vala sastoji se od jednog visokotonca s mekom kupolom sa sustavom neodimijskih magneta koji radi s namjenskim pojačalom i podešavanjem. 18 rupa u vodilicama zvučnog vala ima povećane promjere kako bi se osigurala postojana izlazna razina iz svake rupe. Rezultat je virtualan niz visokotonaca gdje svaka rupa ima ulogu jednog visokotonca, projicirajući visoke frekvencije prema zidovima i odbijajući zvuk prema slušatelju.

 • Bluetooth® (aptX® i AAC) za bežično usmjeravanje glazbe

  Bluetooth® (aptX® i AAC) za bežično usmjeravanje glazbe

  Bluetooth® (aptX® i AAC) za bežično usmjeravanje glazbe

 • Nevjerojatno kompaktan i štedi prostor

  Nevjerojatno kompaktan i štedi prostor
 • Tanki bežični niskotonac za vertikalno i horizontalno postavljanje

  Tanki bežični niskotonac za vertikalno i horizontalno postavljanje
 • 5.1-kanalni zvuk

  E6 ima 5.1 kanala i 6 ugrađenih pojačala kako bi pružao odličnu kvalitetu zvuka. Ovaj 5.1-kanalni sustav koristi iste kanale i konfiguraciju, odnosno ima prednji lijevi/desni i središnji kanal te dva surround kanala i niskotonac. Podržava Dolby digital pro-logic 2.

 • Tanki kompaktni niskotonac osigurava dubok, snažan bas

  Neka veliki niskotonci koji zauzimaju previše prostora postanu stvar prošlosti. Uz dubinu od samo 86 mm, nenametljiv je i lako se može smjestiti u konfiguracije kućnog kina bilo koje veličine. Manja veličina ne znači kompromis po pitanju zvuka. Kompaktni niskotonac koristi ovalni pojasno-propusni dizajn 6. reda s unutarnjim zvučnikom koji je podešen na različite frekvencije uz pomoć dva bas kanala, što omogućava upotrebu šireg raspona frekvencija.

 • Jedan HDMI ulaz za odličnu kvalitetu slike i zvuka

  Uživajte u nevjerojatnoj 3D reprodukciji i kristalno čistom 5.1-kanalnom ili 7.1-kanalnom zvuku jednostavnim povezivanjem s audio HDMI izlazom na reproduktoru s priključnicom AV prijemnika koji ne podržava 3D.

 • Dolby Digital i DTS

  Zakoračite u digitalni svijet i najbolje iskoristite svoju glazbu i filmove. Čak i stereo glazba zvuči odlično jer Dolby Digital i DTS Digital Surround poboljšavaju digitalnu glazbu i videozapise, dajući im dodatnu snagu kako biste dobili doista prožimajući surround zvuk iz zvučnika kućnog kina.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: