1
Zvuk i slika

Bežični HD monitor za bebe In.Sight

  Bežični HD monitor za bebe In.Sight

  Budite uvijek blizu svojoj bebi

  Bežični HD monitor za bebe In.Sight tvrtke Philips omogućava vam gledanje i slušanje bebe s pametnog telefona / tableta. Gledajte uz kristalno čistu sliku HD kvalitete, a zahvaljujući opciji za noćnu vidljivost bebu možete gledati čak i u mraku. Saznajte više

  Unfortunately this product is no longer available

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Budite uvijek blizu svojoj bebi

Bežični HD monitor za bebe In.Sight tvrtke Philips omogućava vam gledanje i slušanje bebe s pametnog telefona / tableta. Gledajte uz kristalno čistu sliku HD kvalitete, a zahvaljujući opciji za noćnu vidljivost bebu možete gledati čak i u mraku. Saznajte više

Unfortunately this product is no longer available

Bežični HD monitor za bebe In.Sight

Gledajte s bilo kojeg mjesta, Slušanje i govor, noćna vidljivost, Za pametni telefon, tablet, Omogućava iVideon B120S/10 Pronađi slične proizvode

Budite uvijek blizu svojoj bebi

Gledajte s bilo kojeg mjesta na pametnom telefonu / tabletu

 • Video je kodiran radi uspostavljanja sigurne veze

  Video je kodiran radi uspostavljanja sigurne veze

  Bežični monitor In.Sight koristi izuzetno sigurno kodiranje kako bi vam cijelo vrijeme osiguravao privatnost. Bežični monitor In.Sight koristi jedinstveni ključ za šifriranje prilikom svakog uspostavljanja veze, pružajući vam izuzetno sigurnu vezu svaki put kada pogledate svoje voljene.

 • Način rada za noćnu vidljivost koji omogućava da bebu vidite u mraku

  Način rada za noćnu vidljivost koji omogućava da bebu vidite u mraku

  Način rada za noćnu vidljivost omogućava vam da dražesno lice svoje bebe vidite i u mraku. Na monitoru se uključuje infracrveno svjetlo radi bilježenja jasne crno-bijele slike u mraku. Način rada za noćnu vidljivost automatski se uključuje i isključuje, ali možete ga i ručno prilagoditi.

 • Wi-Fi monitor za bebe može se smjestiti bilo gdje u kući

  Budite potpuno spokojni uz bežični monitor za bebe In.Sight. Može se povezati s Wi-Fi 802.11 bgn mrežama. Monitor stavite u bebinu sobu i moći ćete gledati i slušati svoju bebu na pametnom telefonu na bilo kojem mjestu.

 • Slušajte bebu kontinuirano čak i kada je telefon zaključan

  Bežični HD monitor za bebe In.Sight kontinuirano usmjerava zvuk čak i kada je pametni telefon zaključan, kada je u priključnoj stanici ili se puni.

 • Jednostavno postavljanje Wi-Fi monitora za bebe pomoću QR koda

  Postavljanje je jednostavno pomoću aplikacije. Aplikacija će generirati QR kôd za postavke vaše kućne Wi-Fi mreže. Uz QR kôd, monitor će se automatski upariti s Wi-Fi mrežom, jednostavno i u trenutačno.

 • Kabeli za napajanje i monitor ne sadrže PVC/BFR

  Bežični HD monitor za bebe In.Sight ne sadrži bromirane inhibitore plamena (BFR) niti polivinil-klorid (PVC). Sukladan je strogim sigurnosnim standardima za opremu za novorođenčad te je u potpunosti pogodan za bebe, siguran i ekološki prihvatljiv.

 • Trenutno govorite bebi putem pametnog telefona

  Bežični HD monitor za bebe In.Sight omogućava vam da bebi govorite kada poželite. Jednostavno pritisnite "talk" (govor) na pametnom telefonu i otpjevajte bebi uspavanku. Gledajte kako tone u san uz vaš umirujući glas.

 • Dijelite monitore s drugim korisnicima pametnih telefona

  Dijelite monitore sa supružnikom, obitelji, prijateljima pa čak i dadiljom. Aplikacija vam omogućava da svaki monitor podijelite s dva druga korisnika kako bi i oni imali pristup slici uživo i zvuku putem pametnog telefona. Aplikaciju možete čak i nadograditi kako biste monitor mogli dijeliti s do 16 korisnika.

 • Telefon upozorava kada monitor prepozna buku/pokret

  Nemoguće je predvidjeti kada bi se bebi nešto moglo dogoditi. Bežični HD monitor za bebe In.Sight nadzire uz prilagodljivo prepoznavanje buke i pokreta. Dobit ćete upozorenje svaki put kada monitor prepozna buku ili pokret. Automatski primajte push obavijesti na pametne telefone kada monitor prepozna buku ili pokret.

 • Nadzor u stvarnom vremenu uz senzor temperature i vlažnosti

  Senzori temperature i vlažnosti na bežičnom HD monitoru za bebe In.Sight prikazuju razinu temperature i vlažnosti na vašim pametnim telefonima. Senzor vlažnosti mjeri razinu vlažnosti, primjerice prepoznaje suhi zrak koji može nadražiti bebino grlo. Aplikacija će vas čak upozoriti ako je temperatura previsoka ili preniska.

Prikaz svih specifikacija
 • Gledanje videosadržaja s In.Sight bežičnog monitora za dom uživo putem kućne Wi-Fi mreže besplatno je i bez ograničenja. Gledanje videosadržaja s udaljene lokacije (putem vanjske Wi-Fi mreže ili 3G mreže) također je besplatno za neograničen broj sesija, ali pojedinačna sesija ne smije trajati dulje od 5 minuta.
 • Dulja trajanja sesija i druge vrhunske značajke mogu se kupiti putem aplikacije. Navedeni su uvjeti podložni promjenama.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: