1

Radio sa satom s funkcijom digitalnog podešavanja

  -{discount-percentage}%

  Radio sa satom s funkcijom digitalnog podešavanja

  Bojama uljepšajte dan

  Izrazite svoj stil i noćni ormarić ukrasite elegantnim satom koji pruža mnogo više od lijepog dizajna. Sat Philips AJ5000/12 automatski postavlja točno vrijeme kada ga priključite na napajanje, a svjetlo u raznim bojama možete uskladiti s raspoloženjem. Saznajte više

  Unfortunately this product is no longer available

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Bojama uljepšajte dan

Izrazite svoj stil i noćni ormarić ukrasite elegantnim satom koji pruža mnogo više od lijepog dizajna. Sat Philips AJ5000/12 automatski postavlja točno vrijeme kada ga priključite na napajanje, a svjetlo u raznim bojama možete uskladiti s raspoloženjem. Saznajte više

Unfortunately this product is no longer available

Radio sa satom s funkcijom digitalnog podešavanja

Višebojna rasvjeta za raspoloženja, FM, digitalno podešavanje, Dvostruki alarm, Rezervno napajanje za sat i alarm AJ5000/12 Pronađi slične proizvode

Bojama uljepšajte dan

uz svjetla za raspoloženje u raznim bojama

 • Svjetlo za raspoloženje u raznim bojama sukladno vašem stilu

  Svjetlo za raspoloženje u raznim bojama sukladno vašem stilu

  Boje i svjetlo mogu utjecati na vaše raspoloženje. Uz jednu kombinaciju osjećat ćete se puni energije, dok će vas druga smiriti. Svjetla u boji bez sumnje su privlačna i svaku prostoriju mogu učiniti zanimljivijom. Ovaj radio sa satom ima svjetlo za raspoloženje u raznim bojama koje pruža više od 32 000 boja, što znači da vam je na raspolaganju pregršt nijansi koje možete odabrati i uskladiti s raspoloženjem ili prostorom.

 • Budite se uz melodiju, radio ili zujalicu uz svjetla za raspoloženje

  Budite se uz melodiju, radio ili zujalicu uz svjetla za raspoloženje

  Odlično započnite svaki dan uz velik izbor načina buđenja. Neka vas budi melodija ili zujalica, a možete odabrati i omiljenu radijsku stanicu. Kad se oglasi alarm, može se uključiti i svjetlo za raspoloženje koje će vam jutra učiniti još ugodnijim. Svjetlo za raspoloženje dizajnirano je tako da mijenja boje sukladno vremenu odabranom za odgodu alarma nakon njegovog prvog oglašavanja. Svjetlo je prvih deset minuta zeleno, a zatim sljedećih deset minuta žuto i nakon toga prelazi u crveno kako bi vas upozorilo da ćete zakasniti.

 • Digitalno podešavanje s memoriranim stanicama pruža dodatnu praktičnost

  Digitalno podešavanje s memoriranim stanicama pruža dodatnu praktičnost

  Jednostavno pronađite stanicu koju želite memorirati, pritisnite i zadržite gumb za memoriranje frekvencije. Uz prethodno podešene radijske stanice koje se mogu pohraniti moći ćete brzo pristupati omiljenim radijskim stanicama bez potrebe za njihovim ručnim traženjem.

 • Dvostruki alarm koji vas i vašeg partnera može probuditi u različito vrijeme

  Dvostruki alarm koji vas i vašeg partnera može probuditi u različito vrijeme

  Audio sustav tvrtke Philips ima dva alarma. Jedan alarm postavite da probudi vas, a drugi vašeg partnera.

 • Funkcija nježnog buđenja za ugodno iskustvo buđenja

  Funkcija nježnog buđenja za ugodno iskustvo buđenja

  Započnite dan na pravi način nježnim buđenjem uz glasnoću alarma koja se postepeno povećava. Uobičajeni alarmi s prethodno postavljenom glasnoćom previše su tihi ili tako neugodno glasni da vas naglo bude. Odaberite buđenje uz omiljenu glazbu, radijsku stanicu ili zujalicu. Glasnoća alarma za nježno buđenje postepeno se povećava od niske do visoke razine.

 • Uz funkciju automatskog isključivanja lako ćete utonuti u san slušajući omiljenu glazbu

  Uz funkciju automatskog isključivanja lako ćete utonuti u san slušajući omiljenu glazbu

  Funkcija automatskog isključenja omogućava vam da sami odaberete koliko dugo želite slušati radio ili glazbu prije nego što zaspite. Jednostavno postavite vremensko ograničenje (do 2 sata) i odaberite CD ili radijsku stanicu koju želite slušati dok tonete u san. Uređaj će nastaviti s reprodukcijom odabrano vrijeme, a zatim će automatski prijeći u tiho stanje pripravnosti koje štedi energiju. Funkcija automatskog isključenja omogućava vam da zaspite uz omiljeni CD ili radijskog DJ-a bez brojanja ovaca ili brige o prevelikoj potrošnji energije.

 • Ponavljanje alarma za dodatnu odgodu

  Ponavljanje alarma za dodatnu odgodu

  Kako ne biste prespavali, Philips radio sa satom ima značajku odgode alarma. Ako se alarm oglasi, a želite nastaviti spavati malo duže, jednostavno jednom pritisnite gumb za ponavljanje alarma i nastavite spavati. Devet minuta poslije alarm će se ponovo oglasiti. Možete nastaviti pritiskati gumb za ponavljanje alarma svakih devet minuta sve dok ga potpuno ne isključite.

 • Upravljanje svjetlom za raspoloženje - preklapanje ili željeni ambijent

  Postavite svjetlo za raspoloženje tako da se boje preklapaju i uživajte u živahnom ambijentalnom osvjetljenju. Možete i pauzirati svjetlo na boji kojoj jednostavno ne možete odoljeti ili boji koja odgovara prostoriji ili raspoloženju.

 • Priključite sat i vrijeme će se automatski postaviti

  Sat izvadite iz kutije, priključite ga i vrijeme će se prikazati - automatski postavljeno. Napredni sat očitava prethodno programirane podatke i postavlja točno vrijeme sukladno zadanoj vremenskoj zoni. Ako živite izvan zadane vremenske zone, sve što trebate učiniti je pritisnuti tipku za vremensku zonu i sat će ponovo postaviti vrijeme. Nema potrebe za čitanjem priručnika, nema prtljanja po tipkama.

 • Rezervno napajanje za sat i alarm znači da ćete se probuditi na vrijeme i u slučaju prekida napajanja

  U slučaju prekida napajanja ovaj inteligentni sat nastavit će pouzdano prikazivati vrijeme i zadržat će vaše postavke. Postavljeni alarm ostaje aktivan čak i kada je zaslon isključen - sve to zahvaljujući prethodno umetnutoj bateriji. Kada se napajanje ponovo uspostavi, nećete morati prilagođavati sat niti postavke. Štoviše, čak i ako se napajanje ponovo ne uspostavi, baterija pruža dovoljno energije za uključivanje zujalice alarma u postavljeno vrijeme - nikada nećete prespavati.

 • Svjetlina zaslona može se prilagoditi kako bi bila ugodnija za gledanje

  Prilagodljiva svjetlina zaslona omogućava vam podešavanje zaslona prema potrebi.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: