Prijenosni radio

  Prijenosni radio

  Savršen pratilac u aktivnostima na otvorenom

  Prijenosni radio AE1125/12 tvrtke Philips osmišljen je za aktivnosti na otvorenom. Napaja se kinetičkom energijom i uklanja potrebu za baterijama, a isporučuje se s ugrađenom sirenom za privlačenje pažnje i USB punjačem za punjenje i priključivanje uređaja. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Prijenosni radio

FM/MW/LW, analogno podešavanje, Mikro USB priključak za punjenje, Svjetiljka, Samostalno napajanje / nap. iz baterija AE1125/12 Pronađi slične proizvode

Savršen pratilac u aktivnostima na otvorenom

uz ovaj prijenosni radio

 • Stvaranje kinetičke energije osigurava jednostavno punjenje

  Stvaranje kinetičke energije osigurava jednostavno punjenje

  Iskoristite vlastitu snagu zahvaljujući inovativnom kinetičkom izvoru napajanja uređaja koji predstavlja ekološki prihvatljivu zamjenu za baterijsko napajanje. To je jednostavan način napajanja radija, svjetiljki ili punjenje telefona ili drugih uređaja.

 • Integrirana svjetiljka za osvjetljavanje noćnih aktivnosti

  Integrirana svjetiljka za osvjetljavanje noćnih aktivnosti

  Nemojte biti u mraku. Zahvaljujući ovoj ugrađenoj svjetiljci uređaj omogućava aktivnosti nakon zalaska sunca. Uz ovaj uređaj noćne aktivnosti neće predstavljati nikakav rizik, a prava je stvar u slučaju prekida napajanja. Kinetička energija omogućava automatsko punjenje, što znači da nećete brinuti da će se baterije isprazniti.

 • Uz ugrađenu sirenu bit ćete sigurni

  Uz ugrađenu sirenu bit ćete sigurni

  Sigurnost često podrazumijeva mogućnost utvrđivanja lokacije. Ugrađena sirena uređaja privlači pažnju, što znači da pomoć nikada neće biti daleko. Sirena se napaja kinetičkom energijom kako bi se spriječili neočekivani problemi koji se javljaju u slučaju pražnjenja baterije, a predstavlja dodatak osmišljen da vas učini bezbrižnima i sigurnima.

 • Ugrađeni zvučnik omogućava uživanje u glasnom slušanju radija

  Ugrađeni zvučnik omogućava uživanje u glasnom slušanju radija

  Zvučnik pruža dobru kvalitetu zvuka i veći užitak.

 • Ugrađeni mikro USB kabel za punjenje bilo kojeg USB uređaja

  Teško ga je sasvim iskopčati – a sada to nećete niti morati. Pronalazak punjača za mobilni telefon ili drugi uređaj na otvorenom može biti gnjavaža, zbog čega je uređaj opremljen praktičnim ugrađenim mikro USB priključkom, što znači da ćete uvijek imati dovoljno napajanja za glazbu i filmove ili za druge primjene. Izvrsno služi i kao samostalno napajanje u slučaju nestanka struje. Zahvaljujući kinetičkom napajanju uređaja, nećete ostati bez struje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: