Candle Bent tip

Štedna žarulja oblika svijeće savijenog vrha

  Candle Bent tip

  Štedna žarulja oblika svijeće savijenog vrha

  Meko, blago svjetlo u štednoj žarulji

  Ova žarulja oblika svijeće tvrtke Philips kombinira elegantan dizajn s trajnom tehnologijom za uštedu energije. Uz vijek trajanja do 10 godina, ova žarulja male potrošnje odlično je dugotrajno rješenje za bilo koju vrstu rasvjetnog tijela otvorenog dizajna. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Candle Bent tip Štedna žarulja oblika svijeće savijenog vrha

8 W (35 W), E14, Topla bijela, Bez mogućnosti prigušivanja 8727900926668 Pronađi slične proizvode

Meko, blago svjetlo u štednoj žarulji

Savršeno odgovara ukrasnim lusterima

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Ova žarulja troši do 80% manje energije u odnosu na standardne izvore svjetla, čime vam pomaže da smanjite iznose na računima za struju i date svoj doprinos očuvanju okoliša.

 • Dug vijek trajanja – do 10 godina

  Dug vijek trajanja – do 10 godina

  Štedne žarulje tvrtke Philips dizajnirane su da traju. Uz vijek trajanja do 10 godina, izbjeći ćete troškove i napornu čestu zamjenu žarulja, istovremeno štedeći energiju iz godine u godinu.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: