Tornado Mini

Spiralna štedna žarulja

  Tornado Mini

  Spiralna štedna žarulja

  Snažno svjetlo za živopisne boje

  Štedna žarulja Tornado Mini tvrtke Philips pruža snažno svjetlo i čini boje živopisnijima. Budući da ima kompaktan dizajn, ova spiralna žarulja male potrošnje idealna je za uska rasvjetna tijela te štedi energiju i novce do 10 godina. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Tornado Mini Spiralna štedna žarulja

5 W (28 W), E14, Topla bijela, Bez mogućnosti prigušivanja 8727900926583 Pronađi slične proizvode

Snažno svjetlo za živopisne boje

Idealna za uska rasvjetna tijela

 • Snažno svjetlo u kompaktnom dizajnu

  Snažno svjetlo u kompaktnom dizajnu

  Ova štedna žarulja tvrtke Philips dovoljno je mala da je uredno smjestite na bilo koje mjesto u svom domu gdje trebate izuzetno snažnu rasvjetu. Idealna je za uska rasvjetna tijela.

 • Izvanredna rasvjeta i učinkovitost

  Izvanredna rasvjeta i učinkovitost

  Snažnije svjetlo obično znači veću potrošnju energije. No kad su u pitanju štedne žarulje tvrtke Philips, možete uživati u savršeno snažnom svjetlu koje će vas učiniti punima energije te istovremeno štedjeti energiju i novce. Savršeno za usmjerenu rasvjetu u (kućnom) uredu te bilo kojem mjestu gdje trebate snažnu rasvjetu.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Ova žarulja troši do 80% manje energije u odnosu na standardne izvore svjetla, čime vam pomaže da smanjite iznose na računima za struju i date svoj doprinos očuvanju okoliša.

 • Dug vijek trajanja – do 8 godina

  Dug vijek trajanja – do 8 godina

  Štedne žarulje tvrtke Philips dizajnirane su da traju. Uz vijek trajanja do 8 godina, izbjeći ćete troškove i napornu čestu zamjenu žarulja, istovremeno štedeći energiju iz godine u godinu.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: