Energy Saver

Reflektorska štednja žarulja

  Energy Saver

  Reflektorska štednja žarulja

  Tehnologija za uštedu energije u žarulji usmjerene svjetlosti

  Ova štedna žarulja tvrtke Philips pruža rješenje za niže troškove za električnu energiju. Zahvaljujući dužem vijeku trajanja ova reflektorska žarulja male potrošnje savršena je dugotrajna zamjena za halogenu ili klasičnu rasvjetu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Energy Saver Reflektorska štednja žarulja

8 W (32 W), Grlo GX53, Topla bijela 8727900850871 Pronađi slične proizvode

Tehnologija za uštedu energije u žarulji usmjerene svjetlosti

Vrlo kvalitetna svjetlost

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Ova žarulja troši do 80% manje energije u odnosu na standardne izvore svjetla, čime vam pomaže da smanjite iznose na računima za struju i date svoj doprinos očuvanju okoliša.

 • Dug vijek trajanja – do 6 godina

  Dug vijek trajanja – do 6 godina

  Štedne žarulje tvrtke Philips dizajnirane su da traju. Uz vijek trajanja do 6 godina, izbjeći ćete troškove i napornu čestu zamjenu žarulja, istovremeno štedeći energiju iz godine u godinu.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: