Softone Lustre

Iluminacijska štedna žarulja

  Softone Lustre

  Iluminacijska štedna žarulja

  Meko i nježno dekorativno svjetlo

  Kombinacija elegantnog dekorativnog dizajna koji pruža jaku rasvjetu s TOPLIM MEKIM svjetlom uz koje se možete opuštati. Bit ćete sretni znajući da će vam ova štedna žarulja štedjeti novce sljedećih 10 godina. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Softone Lustre Iluminacijska štedna žarulja

5 W, Topla bijela, Grlo E27 872790026066325 Pronađi slične proizvode

Meko i nježno dekorativno svjetlo

Dekorativno oblikovano da upotpuni rasvjetno tijelo

 • Štedi novac i do 80% energije

  Ova žarulja štedi novac i do 80% energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Dakle, smanjite svoje račune za struju i odmah započnite sa štednjom.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: