Softone

Štedna žarulja

  Softone

  Štedna žarulja

  Udobnost i dizajn

  Predivno upotpunjujući vaše rasvjetno tijelo, pruža TOPLO MEKO svjetlo ugodno za oči uz koje se možete opuštati. Bit ćete sretni znajući da će vam ova štedna žarulja štedjeti novce sljedećih 10 godina. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Softone Štedna žarulja

11 W, Hladna dnevna svjetlost, Grlo E27 872790026026710 Pronađi slične proizvode

Udobnost i dizajn

Stvara ugođaj koji odgovara vašem raspoloženju

 • Štedi novac i do 80% energije

  Ova žarulja štedi novac i do 80% energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Dakle, smanjite svoje račune za struju i odmah započnite sa štednjom.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: