Softone

Štedna žarulja

  Softone

  Štedna žarulja

  Blago i nježno svjetlo koje štedi energiju

  Dosta je bilo grube i neprivlačne svjetlosti. Štedne žarulje Softone stvaraju blagu svjetlost nježnu za oči. Tu je i mogućnost odabira svjetlosnih efekata. Od poticajne hladne svjetlosti za rad do tople svjetlosti za opuštanje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Softone Štedna žarulja

12 W (50 W), Standardno grlo, Hladno bijela 872790026014410 Pronađi slične proizvode

Blago i nježno svjetlo koje štedi energiju

Stvara ugođaj koji odgovara vašem raspoloženju

 • Stvara blagu raspršenu svjetlost koja ne napreže oči

  Ove žarulje tvrtke Philips pružaju punu i ravnomjernu rasvjetu te efekt raspršenog svjetla bez odbljeska ili zasljepljivanja.

 • Izgleda poput standardne žarulje

  Identičnog oblika i veličine, izgleda poput standardne žarulje te omogućava savršeno pristajanje.

 • Štedi do 78% energije i traje 10 godina

  Ova štedna žarulja tvrtke Philips omogućava uštedu do 78% energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Sama vraća uloženi novac i traje 10 puta duže. Dakle, smanjite svoje račune za struju i odmah započnite sa štednjom, godinu za godinom.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: