-

White Ambiance

  -

  White Ambiance

  Rasvjeta za sve vaše trenutke

  Dodajte spot reflektorsku žarulju Philips hue White Ambiance koja će savršeno pristajati vašem Philips hue sustavu i uživajte u toplom do hladnom bijelom svjetlu koje vam pomaže sa svim svakodnevnim aktivnostima. Povežite je s Philips hue mostom i kontrolirajte onako kako želite. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Hue White Ambiance

Jedna žarulja, GU10, 5, 5 W 8718696599303 Pronađi slične proizvode

Rasvjeta za sve vaše trenutke

Od zore do sumraka

 • Od tople bijele do hladne i svijetle danje svjetlosti

  Od tople bijele do hladne i svijetle danje svjetlosti

  Postavite odgovarajući ugođaj za svaki trenutak uz različite nijanse predivnog svjetla prirodne bijele boje. Pomoću aplikacije postavite bilo koju nijansu bijelog svjetla, od hladnog dnevnog svjetla koje ispunjava energijom do opuštajućeg toplog bijelog svjetla. Preuzmite kontrolu i postavite atmosferu. Ne previše svijetlo. Ne previše tamno. Baš kako treba.

 • Nježno se budite uz osobni izlazak sunca

  Nježno se budite uz osobni izlazak sunca

  Olakšajte rutinu spavanja i nježno se budite kako biste svježi započeli svaki dan. Philips hue pomoći će vam da se izvučete iz kreveta na lijep način. Intenzitet svjetla postepeno se povećava, dajući vam osjećaj da se prirodno budite uz sunčevo svjetlo – nema grubog buđenja alarmom budilice.

 • Pripremite se za dan

  Pripremite se za dan

  Preskočite jutarnju kavu i pripremite se za dan uz hladno, jarko dnevno bijelo svjetlo koje vam pomaže da tijelo i um napunite energijom. Savršeno za trenutke kada trebate poticaj ili kada vam opadne razina energije.

 • Uživajte u savršenom čitanju

  Uživajte u savršenom čitanju

  Satima se izgubite u omiljenim romanima uz hue tvrtke Philips. Pruža vam odgovarajuće bijelo svjetlo za savršeno čitanje.

 • Opustite se uz toplo bijelo svjetlo

  Opustite se uz toplo bijelo svjetlo

  Podignite noge i opustite se uz meki sjaj bijele svjetlosti za savršen kraj dana. Opuštajuće bijelo svjetlo pomoći će vam da se opustite navečer i bolje spavate noću.

 • Ostanite usredotočeni

  Ostanite usredotočeni

  Ostanite usredotočeni zahvaljujući fino ugođenom jarkom bijelom svjetlu. Pomoći će vam da zadatke obavite brzo i učinkovito bez ometanja, bilo da učite za ispit, radite od kuće ili birate odjeću u kojoj želite zasjati.

 • Povežite do 50 hue svjetiljki tvrtke Philips

  Povežite do 50 hue svjetiljki tvrtke Philips

  Možete povezati do 50 svjetiljki na hue most tvrtke Philips. Jednostavno započnite s bilo kojim od dostupnih početnih kompleta ili jednim mostom i počnite dodavati hue proizvode tvrtke Philips. Nakon toga svjetiljkama ćete moći upravljati jednostavnim pomicanjem prsta uz intuitivnu aplikaciju Philips hue za iOS i Android pametne uređaje. Philips hue za upravljanje svjetiljkama koristi ZigBee, pouzdanu tehnologiju male potrošnje energije. Sustav neprestano unapređujemo novim značajkama i poboljšanjima. Ažuriranja softvera i programskih datoteka izvršavaju se bežično i jednostavno, izravnim povezivanjem s Philips hue proizvodom.

 • Dizajnirana kao savršena zamjena za standardnu GU-10 reflektorsku žarulju

  Philips hue White Ambiance GU-10 žarulja dizajnirana je kao savršeno zamjensko rješenje, tako da savršeno pristaje u postojeća grla za reflektorske žarulje. To je čini pametnom i energetski učinkovitom alternativom tradicionalnim halogenim reflektorskim žaruljama.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: