LED

Spot reflektorska

  LED

  Spot reflektorska

  Razliku čini ono što je unutra

  Zahvaljujući predivno oblikovanom dizajnu i prepoznatljivim dimenzijama ova LED spot reflektorska žarulja savršena je održiva zamjena za tradicionalnu halogenu spot žarulju. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LED Spot reflektorska

3, 5 W (35 W), GU10, Hladno bijela, Bez mogućnosti prigušivanja 8718696582374 Pronađi slične proizvode

Razliku čini ono što je unutra

Savršena zamjena za halogenu reflektorsku svjetiljku

 • Hladno bijelo svjetlo

  Hladno bijelo svjetlo

  Ova žarulja ima temperaturu boje 4000K pa pruža hladno svjetlo koje ispunjava energijom, savršeno za ugođaj dobrodošlice za druženje s prijateljima ili opuštanje uz knjigu.

 • Oblik i veličina slični su onima halogene reflektorske

  Oblik i veličina slični su onima halogene reflektorske

  Uz dizajn predivnog oblika i prepoznatljive dimenzije ovo je moderna LED reflektorska žarulja. Savršena održiva zamjena za tradicionalne halogene reflektorske žarulje.

 • Žarulje dugog vijeka trajanja – do 15 godina

  Žarulje dugog vijeka trajanja – do 15 godina

  Uz vijek trajanja do 15 000 sati ne morate često mijenjati žarulje te možete uživati u savršenom rasvjetnom rješenju duže od 15 godina.

 • Bolje za vaš novčanik i planet

  Bolje za vaš novčanik i planet

  LED tehnologija štedi do 80 % energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Stoga sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Osim toga, pomaže u zaštiti okoliša.

 • Savršena za naglašenu rasvjetu

  Savršena za naglašenu rasvjetu

  Moderna rasvjeta s prepoznatljivim širokim snopom svjetla (36 stupnjeva) – ova LED spot žarulja pogodna je i za naglašenu i za generalnu rasvjetu. Može se koristiti u ugradnim rasvjetnim tijelima i svjetiljkama s više žarulja pa je idealna za uporabu u kuhinji, iznad kuhinjskog otoka te u dnevnim boravcima i blagovaonicama.

 • Bez UV i infracrvenog zračenja

  Bez UV i infracrvenog zračenja

  Svjetlo nema komponentu infracrvenog zračenja pa ne emitira toplinu. Osim toga, ovo svjetlo nema komponentu ultraljubičastog zračenja. Ova dva svojstva znače da svjetlo neće uzrokovati blijeđenje tkanina i drugih predmeta.

 • Saznajte više o svjetlu

  Saznajte više o svjetlu

  Temperatura boje: svjetlost može imati različite temperature boje, što se naznačava jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Žarulje niske vrijednosti u jedinicama Kelvin stvaraju toplo, opuštajuće svjetlo, dok one visoke vrijednosti u jedinicama Kelvin pružaju hladno svjetlo koje više potiče na aktivnost. CRI: indeks uzvrata boje (CRI) upotrebljava se za opis učinka koji svjetlosni izvor ima na izgled boje. Prirodna sunčeva svjetlost ima CRI vrijednost od 100. CRI vrijednost LED žarulja tvrtke Philips uvijek je viša od 80, što osigurava vjerne i prirodne boje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: