White Ambiance

  White Ambiance

  Rasvjeta za sve vaše trenutke

  Upoznajte se s početnim kompletom Philips hue White Ambiance i zahvaljujući prirodnom bijelom svjetlu osjećajte se bolje u svakom trenutku dana, od zore do sumraka. Upravljajte putem pametnog uređaja i priloženog bežičnog prekidača te povežite s uređajima koje nosite. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Hue White Ambiance

Početni komplet, E27, 9, 5 W 8718696580288 Pronađi slične proizvode

Rasvjeta za sve vaše trenutke

Od zore do sumraka

 • Od tople bijele do hladne i svijetle danje svjetlosti

  Od tople bijele do hladne i svijetle danje svjetlosti

  Postavite odgovarajući ugođaj za svaki trenutak uz različite nijanse predivnog svjetla prirodne bijele boje. Pomoću aplikacije postavite bilo koju nijansu bijelog svjetla, od hladnog dnevnog svjetla koje ispunjava energijom do opuštajućeg toplog bijelog svjetla. Preuzmite kontrolu i postavite atmosferu. Ne previše svijetlo. Ne previše tamno. Baš kako treba.

 • Napunite se energijom, koncentrirajte se, opustite i čitajte uz svjetlo

  Napunite se energijom, koncentrirajte se, opustite i čitajte uz svjetlo

  Svjetlo utječe na naše raspoloženje, ponašanje, usredotočenost i rutine. Aplikacija omogućava postavljanje optimalne svjetlosti za određeni trenutak. Uz hue tvrtke Philips možete se napuniti energijom, usredotočiti, opustiti i čitati. Pretvorite svakodnevne aktivnosti u trenutke u kojima ćete uživati. Osjećat ćete se drugačije. Osjećat ćete se bolje.

 • Nježno se budite uz osobni izlazak sunca

  Nježno se budite uz osobni izlazak sunca

  Olakšajte rutinu spavanja i nježno se budite kako biste svježi započeli svaki dan. Philips hue pomoći će vam da se izvučete iz kreveta na lijep način. Intenzitet svjetla postepeno se povećava, dajući vam osjećaj da se prirodno budite uz sunčevo svjetlo – nema grubog buđenja alarmom budilice.

 • Upravljajte rasvjetom na svoj način

  Upravljajte rasvjetom na svoj način

  Povežite Philips hue svjetiljke s mostom i krenite u istraživanje beskonačnih mogućnosti. Svjetiljkama možete upravljati s pametnog telefona ili tableta putem aplikacije Philips hue; osim toga, sustavu možete dodavati prekidače za aktivaciju rasvjete. Postavite mjerače vremena, obavijesti, alarme i još mnogo toga za potpun Philips hue doživljaj.

 • Upravljajte putem priloženog bežičnog prekidača za prigušivanje Philips hue

  Upravljajte putem priloženog bežičnog prekidača za prigušivanje Philips hue

  Philips hue svjetiljkama možete upravljati bez pametnog telefona ili tableta. Priloženim bežičnim prekidačem možete uključivati/isključivati svjetla, birati između 4 zadane postavke osvjetljenja i podešavati razinu prigušenja. Aplikacija Philips hue omogućava konfiguriranje prekidača i dodavanje omiljenih Philips hue svjetlosnih scena. Postavljanje je brzo, lako i jednostavno. Prekidač postavite gdje god želite; stražnju ploču učvrstite vijcima ili ljepljivom vrpcom.

 • Povezivanje s nosivim uređajima

  Povezivanje s nosivim uređajima

  Philips hue možete povezati s nosivim uređajima i otključati značajke koje će vam pomoći u svakodnevnim poslovima. Philips hue već omogućava povezivanje s uređajima Apple Watch, Android Wear, Pebble i drugim popularnim uređajima za praćenje tjelovježbe putem IFTTT-a kao što su Fitbit i Jawbone. Tako možete odabrati da se svjetla automatski uključe kad se počnete razbuđivati ili kad se želite probuditi.

 • Kompatibilnost s tehnologijama Apple HomeKit i Works With Nest

  Kompatibilnost s tehnologijama Apple HomeKit i Works With Nest

  Philips hue omogućava povezivanje s istovrsnim i raznorodnim proizvodima, za novu razinu povezivanja. Friends of hue jednostavno radi za vas u vašem domu. Philips hue kompatibilan je s tehnologijom Apple HomeKit. Zamolite Siri da vam isključi svjetla ili vrati scene, bez potrebe za dodirivanjem gumba ili pak povežite svoja svjetla s drugim uređajima s podrškom za Apple HomeKit putem aplikacija neovisnih proizvođača. Philips hue možete koristiti i u kombinaciji s tehnologijom Nest kako biste svoj dom učinili pažljivijim i udobnijim, gdje god se vi nalazili.

 • Povežite do 50 hue svjetiljki tvrtke Philips

  Povežite do 50 hue svjetiljki tvrtke Philips

  Na Philips hue most (priložen) možete povezati do 50 svjetiljki i 7 hue prekidača za prigušivanje. Jednostavno započnite s bilo kojim od dostupnih početnih kompleta i počnite dodavati hue proizvode tvrtke Philips. Nakon toga svjetiljkama ćete moći upravljati jednostavnim pomicanjem prsta uz intuitivnu aplikaciju Philips hue za iOS i Android pametne uređaje. Philips hue za upravljanje svjetiljkama koristi ZigBee, pouzdanu i sigurnu tehnologiju male potrošnje energije. Sustav neprestano unapređujemo novim značajkama i poboljšanjima. Ažuriranja softvera i programskih datoteka izvršavaju se bežično i jednostavno, izravnim povezivanjem s Philips hue proizvodom

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: