LED

Spot reflektorska (može se prigušiti)

  LED

  Spot reflektorska (može se prigušiti)

  Razliku čini ono što je unutra

  Zahvaljujući predivno oblikovanom dizajnu i prepoznatljivim dimenzijama ova LED spot reflektorska žarulja savršena je održiva zamjena za tradicionalnu halogenu spot žarulju. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LED Spot reflektorska (može se prigušiti)

5, 5 W (50 W), GU10, Hladno bijela, Mogućnost prigušivanja 8718696562888 Pronađi slične proizvode

Razliku čini ono što je unutra

Savršena zamjena za halogenu reflektorsku svjetiljku

 • Hladno bijelo svjetlo

  Hladno bijelo svjetlo

  Ova žarulja ima temperaturu boje 4000K pa pruža hladno svjetlo koje ispunjava energijom, savršeno za ugođaj dobrodošlice za druženje s prijateljima ili opuštanje uz knjigu.

 • Homogeni uzorak zrake

  Homogeni uzorak zrake

  Leća Single Optic pruža vrhunsku zraku svjetla bez sjena koje se obično pojavljuju na rubu svjetlosnog snopa tradicionalnih halogenih spot reflektorskih žarulja.

 • Žarulje dugog vijeka trajanja – do 15 godina

  Žarulje dugog vijeka trajanja – do 15 godina

  Uz vijek trajanja do 15 000 sati ne morate često mijenjati žarulje te možete uživati u savršenom rasvjetnom rješenju duže od 15 godina.

 • Bolje za vaš novčanik i planet

  Bolje za vaš novčanik i planet

  LED tehnologija štedi do 80 % energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Stoga sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Osim toga, pomaže u zaštiti okoliša.

 • Savršena za naglašenu rasvjetu

  Savršena za naglašenu rasvjetu

  Moderna rasvjeta s prepoznatljivim širokim snopom svjetla (36 stupnjeva) – ova LED spot žarulja pogodna je i za naglašenu i za generalnu rasvjetu. Može se koristiti u ugradnim rasvjetnim tijelima i svjetiljkama s više žarulja pa je idealna za uporabu u kuhinji, iznad kuhinjskog otoka te u dnevnim boravcima i blagovaonicama.

 • Saznajte više o svjetlu

  Saznajte više o svjetlu

  Temperatura boje: svjetlost može imati različite temperature boje, što se naznačava jedinicama koje se zovu Kelvin (K). Žarulje niske vrijednosti u jedinicama Kelvin stvaraju toplo, opuštajuće svjetlo, dok one visoke vrijednosti u jedinicama Kelvin pružaju hladno svjetlo koje više potiče na aktivnost. CRI: indeks uzvrata boje (CRI) upotrebljava se za opis učinka koji svjetlosni izvor ima na izgled boje. Prirodna sunčeva svjetlost ima CRI vrijednost od 100. CRI vrijednost LED žarulja tvrtke Philips uvijek je viša od 80, što osigurava vjerne i prirodne boje.

 • Mogućnost prigušivanja

  Ova žarulja može se koristiti s većinom prekidača za prigušivanje radi kreiranja željenog ugođaja uz uglađeno prigušivanje do 10 % od pune razine svjetla. Na tablici kompatibilnosti za efekt prigušivanja provjerite može li se prekidač za prigušivanje koristiti s ovom žaruljom.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: