Osobna bežična rasvjeta

  Osobna bežična rasvjeta

  Vaš osobni ugođaj za svaku priliku

  Proširite svoj hue sustav rasvjete dodatnim GU10 žaruljama. Treba vam samo most koji se isporučuje u početnom paketu. Poigrajte se tonovima, kontrastom, bijelom svjetlošću i spektrom boja te stvorite idealnu rasvjetu za raspoloženje. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Hue Osobna bežična rasvjeta

hue – svjetlo u boji i bijelo svjetlo, Jedna žarulja (GU10), 1 LED žarulja s grlom GU10 od 6, 5 W, Upravljanje pomoću mobilnog uređaja 8718291724469 Pronađi slične proizvode

Vaš osobni ugođaj za svaku priliku

Trenutačno postavljanje rasvjete kontrolirano aplikacijom

 • Profesionalne postavke osvjetljenja za lakše fokusiranje

  Profesionalne postavke osvjetljenja za lakše fokusiranje

  Odaberite postavku "Concentrate" (Koncentracija) i odabrane LED žarulje poprimit će ton i svjetlinu koji potiču fokusiranost i koncentraciju. To je postavka svjetla koju smo testirali u školi. Uistinu je pomogla djeci u postizanju boljih rezultata.

 • Postavka bijelog svjetla za poticanje aktivnosti tijela i uma

  Postavka bijelog svjetla za poticanje aktivnosti tijela i uma

  Odaberite postavku "Energize" (Revitalizacija) i odabrane će vas žarulje zapljusnuti svijetlom, intenzivnom svjetlošću. Podići će vam razinu energije. Savršeno za trenutke kad su vam baterije pri kraju.

 • Pomoću timera možete postaviti alarme i odabrati postupno mijenjanje rasvjete

  Pomoću timera možete postaviti alarme i odabrati postupno mijenjanje rasvjete

  Funkcija timera omogućava postupno mijenjanje rasvjete tijekom vremena. Tako hue možete koristiti kao jutarnji alarm koji će vas probuditi na puno ugodniji način od budilice. Timer omogućava odabir postupnog isključivanja svjetala kako biste zaspali na prirodan način. Osim toga, možete odabrati uključivanje svjetala u određeno vrijeme, primjerice prije očekivanog povratka kući, tako da vas dočeka svjetlo kad se vratite.

 • Postavite savršeno bijelo svjetlo za čitanje

  Postavite savršeno bijelo svjetlo za čitanje

  Odaberite postavku "Reading" (Čitanje) i odabrane će žarulje zasvijetliti savršenom bijelom svjetlošću čiji je intenzitet savršen za čitanje. Dodirnite gumb i uživajte u čitanju.

 • Postavite umirujući, mek, opuštajući ton svjetlosti

  Postavite umirujući, mek, opuštajući ton svjetlosti

  Odaberite postavku "Relax" (Opuštanje) i odabrane će žarulje zasvijetliti mekim, umirujućim sjajem. Savršeno za kraj užurbanog radnog dana i savršena isprika za potpuno opuštanje.

 • Postavite uključivanje i isključivanje rasvjete i kada niste kod kuće

  Postavite uključivanje i isključivanje rasvjete i kada niste kod kuće

  Svojoj rasvjeti možete pristupati izravno kroz web-preglednik, tako da ne morate biti kod kuće kako biste njome upravljali. To znači kako hue osim rasvjete može biti i vaš pas čuvar. Možda ste zapeli u uredu, a želite da izgleda kao da ste kod kuće. Jednostavno uključite svjetla putem zaslona izbornika. Možda ste na odmoru; ako imate pristup internetu, možete učiniti da izgleda kao da ste u kući.

 • Pretvorite svoje fotografije u paletu boja za svoja svjetla

  Pretvorite svoje fotografije u paletu boja za svoja svjetla

  Odaberite fotografiju sa svojeg pametnog uređaja ili jednostavno snimite fotografiju i odaberite je. Na zaslonu ćete vidjeti pokazivače koji predstavljaju pojedinačne bežične žarulje. Povucite pokazivač na boju na svojoj fotografiji i hue žarulja odmah će poprimiti tu boju. Možete spremiti omiljene prizore na bilo koji pametni uređaj koji podržava hue. Tako im možete ponovo pristupiti dodirom prsta. Osim toga, možete dijeliti prizore s hue zajednicom ili spremati prizore drugih hue korisnika.

 • Spojite do 50 svjetiljki i upravljajte njima pomoću pametnog uređaja

  hue most poligon je za pametne stvari. Radi se o "premosnici" između žarulja i aplikacije pametnog telefona. Može povezati do 50 žarulja istovremeno. Nakon montaže žarulja, jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju na svoj pametni telefon ili tablet. Prilikom prvog otvaranja potražit će vaš most i povezati se sa svjetiljkama. Na kraju postupka moći ćete upravljati bežičnim žaruljama putem aplikacije.

 • Izradite račun i pristupite rasvjeti s bilo kojeg mjesta

  Samo zato što niste kod kuće, to ne znači da ne možete uživati u prilagođenoj rasvjeti. Pomoću hue računa svojim ćete bežičnim svjetiljkama moći pristupiti iz bilo kojeg dijela svijeta, putem web-preglednika ili aplikacije. Postupak stvaranja računa je jednostavan (www.meethue.com). Treba vam samo korisničko ime i lozinka i spremni ste. Kad se prvi put prijavljujete na hue radnu ploču, trebate biti povezani na svoju kućnu Wi-Fi mrežu. Tako ćemo vaš most moći povezati s vašim računom.

 • 16 milijuna boja iz žarulje s pristupom internetu

  Tehnologija koju koriste hue bežične LED žarulje je specifična. Omogućava prikazivanje različitih tonova bijele svjetlosti – od tople žućkasto-bijele do intenzivne plavkasto-bijele. Omogućava prikazivanje svih boja iz spektra. hue žarulje možete montirati u svoj dom – Odaberite željeno grlo ili svjetiljku i postavite bežičnu žarulju. Uključite prekidač i to je sve. Vrlo je jednostavno.

 • Tehnologija ZigBee omogućava bežično ažuriranje rasvjete

  Neprestano poboljšavamo i ažuriramo hue, povećavajući mu korisnost. Želimo da iskoristite pogodnosti budućih ažuriranja i poboljšanja. hue funkcionira u ZigBee mreži, koja omogućava sigurno i pouzdano upravljanje rasvjetom. Omogućava izravno bežično upravljanje ažuriranjem softvera ili programskih datoteka.

Prikaz svih specifikacija
 • Za rad je potreban hue most (u početnom paketu).

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: