Softone

Štedna žarulja

  Softone

  Štedna žarulja

  Upoznajte mekšu rasvjetu

  Ova štedna žarulja Softone tvrtke Philips pruža hladno, meko svjetlo koje je blago za oči. Uz vijek trajanja od 10 godina, ova žarulja male potrošnje štedjet će vam novac predivno upotpunjujući rasvjetna tijela. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Softone Štedna žarulja

15 W (63 W), E27, Hladna dnevna svjetlost, Bez mogućnosti prigušivanja 8718291682622 Pronađi slične proizvode

Upoznajte mekšu rasvjetu

Dočarajte privlačan ugođaj koji će vas napuniti energijom

 • Izgleda poput standardne žarulje

  Izgleda poput standardne žarulje

  Ova žarulja kombinira tehnologiju za uštedu energije s elegantnim, tradicionalnim izgledom i dojmom. Idealna je za generalnu kućnu rasvjetu, predivno upotpunjujući rasvjetna tijela.

 • Meko svjetlo blago za oči

  Meko svjetlo blago za oči

  Štedne žarulje serije Softone tvrtke Philips dizajnirane su za pružanje blagog, raspršenog svjetla, savršenog za generalnu rasvjetu u kući. Birajte među različitim temperaturama boje kako biste dočarali željeni ugođaj.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Ova žarulja troši do 80% manje energije u odnosu na standardne izvore svjetla, čime vam pomaže da smanjite iznose na računima za struju i date svoj doprinos očuvanju okoliša.

 • Dug vijek trajanja – do 10 godina

  Dug vijek trajanja – do 10 godina

  Štedne žarulje tvrtke Philips dizajnirane su da traju. Uz vijek trajanja do 10 godina, izbjeći ćete troškove i napornu čestu zamjenu žarulja, istovremeno štedeći energiju iz godine u godinu.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: