Economy

Ravna štedna žarulja

  Economy

  Ravna štedna žarulja

  Potrošite malo, uštedite mnogo

  Ako trebate osnovni model štedne žarulje kompaktnog dizajna, ova žarulja Economy tvrtke Philips pruža najbolju vrijednost za novac. Ova kompaktna žarulja traje do 6 godina, a uštedjet će vam do 80% energije i novca. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Economy Ravna štedna žarulja

18 W (83 W), E27, Topla bijela, Bez mogućnosti prigušivanja 8718291216773 Pronađi slične proizvode

Potrošite malo, uštedite mnogo

Kvaliteta tvrtke Philips po pristupačnoj cijeni

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Ova žarulja troši do 80% manje energije u odnosu na standardne izvore svjetla, čime vam pomaže da smanjite iznose na računima za struju i date svoj doprinos očuvanju okoliša.

 • Dug vijek trajanja – do 6 godina

  Dug vijek trajanja – do 6 godina

  Štedne žarulje tvrtke Philips dizajnirane su da traju. Uz vijek trajanja do 6 godina, izbjeći ćete troškove i napornu čestu zamjenu žarulja, istovremeno štedeći energiju iz godine u godinu.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: