Outdoor

Štedna žarulja

  Outdoor

  Štedna žarulja

  Izdržljiva vanjska rasvjeta

  Ova štedna žarulja tvrtke Philips za vanjsku rasvjetu pruža meko toplo svjetlo, osmišljeno za predivnu vanjsku rasvjetu vrta. Uz vijek trajanja od 10 godina, ova žarulja male potrošnje štedjet će vam novce iz dana u dan. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Outdoor Štedna žarulja

12 W (53 W), E27, Topla bijela, Bez mogućnosti prigušivanja 8718291177524 Pronađi slične proizvode

Izdržljiva vanjska rasvjeta

Radi pri niskim temperaturama do -20 Celzijevih stupnjeva

 • Ukrasna žarulja za vanjsku rasvjetu

  Ukrasna žarulja za vanjsku rasvjetu

  Vanjska rasvjeta može uljepšati vaš vrt ili prostor na otvorenom, osvjetljavajući privlačne značajke te staze radi dodatne sigurnosti ili stvarajući savršen ugođaj za one nezaboravne večeri s prijateljima i obitelji. Kada se koristi u zatvorenim rasvjetnim tijelima, ova žarulja tvrtke Philips za vanjsku rasvjetu radi čak i u ekstremnim okruženjima.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Ova žarulja troši do 80% manje energije u odnosu na standardne izvore svjetla, čime vam pomaže da smanjite iznose na računima za struju i date svoj doprinos očuvanju okoliša.

 • Dug vijek trajanja – do 10 godina

  Dug vijek trajanja – do 10 godina

  Štedne žarulje tvrtke Philips dizajnirane su da traju. Uz vijek trajanja do 10 godina, izbjeći ćete troškove i napornu čestu zamjenu žarulja, istovremeno štedeći energiju iz godine u godinu.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: