Tornado

Spiralna štedna žarulja

  Tornado

  Spiralna štedna žarulja

  Izvanredna rasvjeta i živopisne boje

  Štedne žarulje Tornado tvrtke Philips pružaju izvanrednu rasvjetu i čini boje živopisnijima. Budući da ima kompaktan dizajn, ova spiralna žarulja male potrošnje može se postaviti gotovo bilo gdje, a štedjet će energiju i novce do 10 godina. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Tornado Spiralna štedna žarulja

12 W (60 W), E27, Topla bijela, Bez mogućnosti prigušivanja 8718291116981 Pronađi slične proizvode

Izvanredna rasvjeta i živopisne boje

Za aktivan, energičan ugođaj

 • Izvanredna rasvjeta i učinkovitost

  Izvanredna rasvjeta i učinkovitost

  Snažnije svjetlo obično znači veću potrošnju energije. No kad su u pitanju štedne žarulje tvrtke Philips, možete uživati u savršeno snažnom svjetlu koje će vas učiniti punima energije te istovremeno štedjeti energiju i novce. Savršeno za usmjerenu rasvjetu u (kućnom) uredu te bilo kojem mjestu gdje trebate snažnu rasvjetu.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Ova žarulja troši do 80% manje energije u odnosu na standardne izvore svjetla, čime vam pomaže da smanjite iznose na računima za struju i date svoj doprinos očuvanju okoliša.

 • Dug vijek trajanja – do 10 godina

  Dug vijek trajanja – do 10 godina

  Štedne žarulje tvrtke Philips dizajnirane su da traju. Uz vijek trajanja do 10 godina, izbjeći ćete troškove i napornu čestu zamjenu žarulja, istovremeno štedeći energiju iz godine u godinu.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: