Softone Globe

Štedna žarulja oblika kugle

  Softone Globe

  Štedna žarulja oblika kugle

  Meko i nježno dekorativno svjetlo

  Kombinacija iluminacijskog dizajna u obliku kugle i TOPLOG MEKOG svjetla uz koje se možete opuštati. Bit ćete sretni znajući da će vam ova štedna žarulja tvrtke Philips štedjeti novce sljedećih 10 godina. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Softone Globe Štedna žarulja oblika kugle

20 W, Topla bijela, Grlo E27 871150083015945 Pronađi slične proizvode

Meko i nježno dekorativno svjetlo

Žarulja u obliku kugle koja upotpunjuje vaše rasvjetno tijelo

 • Štedi novac i do 80% energije

  Ova žarulja štedi novac i do 80% energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Dakle, smanjite svoje račune za struju i odmah započnite sa štednjom.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: