Genie

Ravna štedna žarulja

  Genie

  Ravna štedna žarulja

  Mala, snažna, predivnog svjetla

  Ova ravna štedna žarulja tvrtke Philips otplatit će se već prve godine uporabe, a zatim će nastaviti smanjivati iznose na računima za struju još dugo vremena poslije. Dovoljno je malena da odgovara većini rasvjetnih tijela, pružajući snažno hladno svjetlo na bilo kojem mjestu u vašem domu. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Genie Ravna štedna žarulja

8 W (38 W), E27, Hladna dnevna svjetlost, Bez mogućnosti prigušivanja 8711500802286 Pronađi slične proizvode

Mala, snažna, predivnog svjetla

Kompaktno, vrlo kvalitetno i jako svjetlo

 • Snažno svjetlo u kompaktnom dizajnu

  Snažno svjetlo u kompaktnom dizajnu

  Ova štedna žarulja tvrtke Philips dovoljno je mala da je uredno smjestite na bilo koje mjesto u svom domu gdje trebate izuzetno snažnu rasvjetu. Idealna je za uska rasvjetna tijela.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Ova žarulja troši do 80% manje energije u odnosu na standardne izvore svjetla, čime vam pomaže da smanjite iznose na računima za struju i date svoj doprinos očuvanju okoliša.

 • Dug vijek trajanja – do 10 godina

  Dug vijek trajanja – do 10 godina

  Štedne žarulje tvrtke Philips dizajnirane su da traju. Uz vijek trajanja do 10 godina, izbjeći ćete troškove i napornu čestu zamjenu žarulja, istovremeno štedeći energiju iz godine u godinu.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: