Genie

Ravna

  Genie

  Ravna

  Najbolja vrijednost za novac

  Ova žarulja vratit će uloženi novac već u prvoj godini korištenja, a nakon toga nastavit će smanjivati vaše troškove. Dovoljno je mala da uredno stane na svako mjesto u vašem domu koje želite bolje osvijetliti. Stoga nije ni čudno da je najprodavanija žarulja u Europi! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Genie Ravna

5 W (25 W), Usko grlo, Hladna dnevna svjetlost 871150080109810 Pronađi slične proizvode

Najbolja vrijednost za novac

Kvalitetna svjetlost u kompaktnoj žarulji

 • Duži vijek trajanja

  Duži vijek trajanja

  Žarulje nam prosječno budu uključene 2,7 h dnevno ili 1.000 h godišnje. Stvarno vrijeme korištenja ovisi o godišnjem dobu (zima/ljeto), vremenskim uvjetima (sunčan ili kišovit dan) i o prostoriji u kojoj se žarulja koristi (kupaonica / dnevni boravak). Ova svjetiljka koja štedi energiju trajat će najmanje 8.000 h, dakle 8 godina.

 • Uštedite energiju samim pritiskom na prekidač

  Sva štedna rasvjetna tijela tvrtke Philips štede energiju od samog pritiska na prekidač. Za vrijeme svog vijeka trajanja koriste manje Kw, što rezultira manjim računom za struju. Količina ušteđene energije razlikuje se s obzirom na tehnologiju i vrstu žarulje.

 • Potrošnja energije

  Uštedom energije smanjit ćete potrošnju energije u svom domu, čime nećete smanjiti samo svoj račun za struju, već i količinu ispuštenog CO2 prilikom dobivanja električne energije. Zajednički stvaramo svijet koji će biti bolje mjesto za život.

 • Možete vjerovati porukama s ambalaže uređaja Philips

  Tvrtka Philips održava svoja obećanja u vezi radnih značajki žarulje. Možete vjerovati porukama s ambalaže uređaja Philips i podacima o jačini svjetla, vijeku trajanja i snazi u odnosu na klasične žarulje.

 • Treba im tek nekoliko sekundi do postizanja pune snage

  Čekanje da žarulja postigne punu snagu stvar je prošlosti, jer stigle su naše štedne žarulje s brzim početkom rada.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: