Genie

Ravna štedna žarulja

  Genie

  Ravna štedna žarulja

  Mala, snažna, predivnog svjetla

  Ova žarulja tvrtke Philips vratit će uloženi novac već u prvoj godini uporabe, a nakon toga nastavit će smanjivati vaše troškove. Dovoljno je mala da se na praktičan način smjesti na svako mjesto u vašem domu koje želite bolje osvijetliti. Nije ni čudno da je najprodavanija štedna žarulja u Europi! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Genie Ravna štedna žarulja

14 W, Hladna dnevna svjetlost, Grlo E27 871150080107410 Pronađi slične proizvode

Mala, snažna, predivnog svjetla

Vrlo kvalitetno svjetlo koje štedi novac, kompaktan dizajn

 • Štedi novac i do 80% energije

  Ova žarulja štedi novac i do 80% energije u usporedbi sa standardnim žaruljama. Sama vraća uloženi novac, godinu za godinom. Dakle, smanjite svoje račune za struju i odmah započnite sa štednjom.

Prikaz svih specifikacija
 • Vrlo je mala vjerojatnost da će lomljenje žarulje na bilo koji način utjecati na vaše zdravlje. Ako se žarulja razbije, prozračite prostoriju 30 minuta i pokupite sve komade žarulje, po mogućnosti koristeći rukavice. Spremite dijelove u plastičnu vrećicu koju ćete potom zatvoriti i odnesite ih na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Nemojte koristiti usisavač.
 • * Kompaktne fluorescentne žarulje treba odlagati kao poseban otpad, moraju se odnijeti na reciklažu u lokalno reciklažno dvorište. Europska industrija rasvjete uspostavila je infrastrukturu koja obuhvaća reciklažu žive, drugih metala, stakla itd.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: