Softone

Žarulja

  Softone

  Žarulja

  Toplo i nježno svjetlo za stvaranje ugođaja

  Zaboravite na grubu, neprivlačnu svjetlost; štedne žarulje Softone stvaraju toplu svjetlost ugodniju za oči. Tu je i mogućnost odabira nekog od svjetlosnih efekata, u skladu s prostorijom i prigodom. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Softone Žarulja

8 W (30 W), Standardno grlo, Plamen 871150066035010 Pronađi slične proizvode

Toplo i nježno svjetlo za stvaranje ugođaja

Stvara ugođaj koji odgovara vašem raspoloženju

 • Potrošnja energije

  Uštedom energije smanjit ćete potrošnju energije u svom domu, čime nećete smanjiti samo svoj račun za struju, već i količinu ispuštenog CO2 prilikom dobivanja električne energije. Zajednički stvaramo svijet koji će biti bolje mjesto za život.

 • Uštedite energiju samim pritiskom na prekidač

  Sva štedna rasvjetna tijela tvrtke Philips štede energiju od samog pritiska na prekidač. Za vrijeme svog vijeka trajanja koriste manje Kw, što rezultira manjim računom za struju. Količina ušteđene energije razlikuje se s obzirom na tehnologiju i vrstu žarulje.

 • Dostupno u varijanti s toplom bijelom svjetlošću (2700 K)

  Žarulje tvrtke Philips dostupne su u varijanti s toplom bijelom svjetlošću (2700 K), koja je usporediva sa svjetlošću klasičnih žarulja. Temperatura žarulje iskazuje se u stupnjevima Kelvina (K).

 • Možete vjerovati porukama s ambalaže uređaja Philips

  Tvrtka Philips održava svoja obećanja u vezi radnih značajki žarulje. Možete vjerovati porukama s ambalaže uređaja Philips i podacima o jačini svjetla, vijeku trajanja i snazi u odnosu na klasične žarulje.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: